BERBER matto BJ1005 Boujaad käsinkudottu Marokosta, Boho - beige / keltainen

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 25 - 30 mm

kokonaispaino: noin 1,90 kg/m2

lankatyyppi: 100% villaa

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

845,62 € sis. alv


Huom: Viimeinen tuote varastossa!

Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliGeometria

Tiedot

Ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen – löydä käsinkudotut matot Marokosta

Matonvalmistuksen historia Marokossa ulottuu tuhansien vuosien taakse. Paikalliselle väestölle matot eivät olleet vain koriste-elementtejä, vaan ensisijaisesti kulttuurinen ilmaisu. Nykyään Marokossa asuu noin 45 erilaista berberiheimoa, joista jokaisella on ainutlaatuiset kudontatekniikat, väripaletit ja kuviot.

Käsintehdyt marokkolaiset matot ovat ainutlaatuisia, ainutlaatuisia sisustuselementtejä, jotka toimivat tiedon lähteenä berberikulttuurista ja aidoista taideteoksista. Koko tuotantoprosessi tapahtuu manuaalisesti, ja jokainen solmu kudotaan huolellisesti seisovassa kangaspuussa. Kudontamenetelmät siirtyvät sukupolvelta toiselle heimossa, minkä seurauksena jokaisella marokkolaisella heimolla on omat kudontatekniikat, kuviot ja värimieltymykset. Vuosien saatossa siirtyneiden perinteiden kunnioittamisen vuoksi nimikokoelma heijastelee myös ne luoneiden marokkolaisten etnisten ryhmien nimiä.
Näiden mattojen valmistuksessa käytetty pääasiallinen materiaali on villa, mikä varmistaa, että matot ovat kauniita, poikkeuksellisen kestäviä ja mukavia.

Ainutlaatuiset Marokon matot ovat ihanteellinen valinta paitsi taiteen ystäville, myös matkailijoille ja ainutlaatuisten esineiden ystäville. Käsintehty tuotantoprosessi takaa, että samanlaista mattoa ei ole missään muualla maailmassa.

Marokkolaiset BOUJAAD-matot on valmistettu lampaanvillasta, mikä tekee niistä ainutlaatuisia korkealaatuisia tuotteita. BOUJAAD-mattojen luomisen viimeinen vaihe on pesu ja kampaus. Niiden kampaus 2-3 kertaa auttaa poistamaan ylimääräisiä kuituja ja antamaan kasalle halutun järjestelyn. Jokainen luomisvaihe on siksi hyvin harkittu ja aikaa vievä, ja menetelmät ovat siirtyneet sukupolvien kautta tuhansien vuosien ajan täydelliseksi.

Marokon mattojen ominaispiirteet:

  • Jokainen matto on marokkolaisten kutojien käsintehty vain yksi kappale. Tämä tekee tuotteesta ainutlaatuisen lisäyksen sisustukseen ja alansa mestariteoksen.
  • Valmistettu kokonaan villasta. Tämä luonnonmateriaali, jonka kestävyys ja kimmoisuus takaavat ostotyytyväisyyden monien vuosien ajan.
  • Villamatto saattaa aluksi vapauttaa hieman pölyä – tämän materiaalin luonnollinen ominaisuus. Voit kuitenkin olla varma, että se ei ole millään tavalla haitallista tai haitallista.

Tuo ripaus marokkolaista kulttuuria kotiisi näillä poikkeuksellisilla ja ainutlaatuisilla käsinkudotuilla matoilla suoraan Marokosta!

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook