Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Puhdista Näytä

Informacje

Olohuone | Päivähuone

1352 tuotetta

 

Matto on lisävaruste, jota nykyään käsitellään ensisijaisesti sisustuselementtinä. Sillä on rikas historia, johon kuuluu palatsien koriste-elementtejä, kylmältä suojaavia elementtejä ja nomadikansojen telttojen peittämistä. Monissa kulttuureissa mattoja käytettiin h&au...

 

Matto on lisävaruste, jota nykyään käsitellään ensisijaisesti sisustuselementtinä. Sillä on rikas historia, johon kuuluu palatsien koriste-elementtejä, kylmältä suojaavia elementtejä ja nomadikansojen telttojen peittämistä. Monissa kulttuureissa mattoja käytettiin häissä osana mattoja. Ajat muuttuvat, mutta tämä muotoiluelementti on edelleen hyvin suosittu. Mukava olohuoneen matto ei ainoastaan täydennä sisustusta, vaan ennen kaikkea suojaa kylmältä. Ne tarjoavat pehmeyttä ja mukavuutta, kun kävelet paljain jaloin ympäri huonetta. Voit käyttää niitä kodin koristeluun ja piristämiseen. Tutustu muodikkaimpiin olohuoneen mattoihimme. Täältä löydät valikoiman olohuoneen mattoja eri kuvioilla, väreillä, muodoilla, kooilla ja materiaaleilla.

Olohuoneen matot - miksi valita ne?

Olohuone on yksi useimpien kotien tärkeimmistä huoneista. Keittiön ja ruokasalin ohella perhe viettää täällä aikaa yhdessä - leikkien, viihdyttäen, katsellen elokuvia tai keskustellen. Se on myös paikka, jossa ystäviä ja laajempaa perhettä isännöidään. Tyylikkäät olohuoneen matot voivat paitsi muuttaa sisustusta, myös lisätä kodikkuutta ja perheen lämpöä. Olohuoneen matot ovat loistava lisä kaikenlaiseen sisustukseen. Niiden kiistaton etu on, että ne täydentävät mitä tahansa tilaa. Ne antavat mukavuuden tunteen pehmeytensä ja herkkyytensä ansiosta. Niiden päälle on miellyttävää astua paljain jaloin tai maata niiden päällä, kun vietetään aikaa yhdessä. Olohuoneen matto voi tuoda sisustukseen viehättävän lisän. Se voi olla täydentävä elementti tai kontrastinen korostus. Trendikkäät olohuoneen matot eivät ainoastaan lisää viihtyisyyttä, vaan myös suojaavat lattiaa vaurioilta. Ne tarjoavat myös miellyttävän lämmöneristyksen. Se on suosittu sisustustarvike, joka unohtui vuosiksi, mutta on nyt taas suosiossa.

Miten valitsen maton olohuoneeseeni?

Miten valita matto olohuoneeseen, kun valmistajat tarjoavat niin monia eri malleja. Päällisin puolin ne eivät eroa toisistaan lainkaan. Vasta kun tarkastelet tarkkaan materiaalin kuvausta tai ulkonäköä, voit havaita erot. Olohuoneen matot voidaan valmistaa luonnonkuiduista tai tekokuiduista. Jokaisella näistä tyypeistä on omat etunsa ja haittansa, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun etsitään oikeaa mattoa. Lisäksi, kun ostat tällaisen sisustustarvikkeen, sinun on kiinnitettävä huomiota sen kokoon. Olipa kyseessä sitten olohuoneen pienet tai suuret matot, jokaiselle niistä löytyy sopiva käyttötarkoitus tietyssä tilanteessa. Materiaalin värin on sovitettava sisustukseen. Silloin on mahdollista luoda yhtenäinen kokonaisuus. Lisäksi jotkin värit tuntevat likaa paremmin ja toiset vähemmän. Tämä kannattaa myös ottaa huomioon, jos emme halua palauttaa mattoja liian usein pesulaan. Tällä hetkellä olohuoneen matot ovat enimmäkseen liukastumista estäviä malleja, mikä merkitsee merkittävästi käyttömukavuutta. Tällainen ratkaisu on erityisen toivottava taloissa, joissa asuu vanhuksia ja lapsia. Lastenhuoneiden ja olohuoneiden matot ovat hyviä, kun ne takaavat asianmukaisen vakauden. Olohuoneen matoissa voi olla lyhyempi tai pidempi kasa. Pääsääntöisesti lyhyempi nukka on helpompi puhdistaa, mutta pidempi nukka on pehmeämpi ja tuntuu lämpimämmältä. Jos kotonasi on allergikkoja, on hyvä valita olohuoneen matto, joka on valmistettu kuiduista, jotka vastustavat pölyn tai pölypunkkien kerääntymistä. Olohuoneen matot voidaan valmistaa villasta, polypropeenista, akryylistä, polyamidista, polyesteristä, viskoosista, lämpökiinnitteisestä tai lämpökiinnitteisestä friseestä. Kullakin näistä materiaaleista on erilaiset ominaisuudet, kulutuskestävyys ja värin menetys sekä tapa pitää ne puhtaina. Viime aikoina muodikkaita olohuoneen mattoja ovat muun muassa räsymatot. Toinen tärkeä parametri on maton painomäärä. Mitä korkeampi se on, sitä paremmin se kestää kaikenlaista muodonmuutosta.

Millainen olohuoneen matto kannattaa valita?

Olohuoneen mattoja voidaan käyttää myös rajaamaan huoneen eri vyöhykkeitä. Tämä auttaa saavuttamaan harmonisen, hyvin järjestetyn sisustuksen. Klassisesti viimeistellyissä huoneissa perinteiset mallit sopivat täydellisesti. Sisätilat pidetään minimalistiseen tyyliin, puolestaan ovat mattoja olohuoneeseen glamouria tai muita moderneja muunnelmia. Skandinaaviset sisustukset täydentyvät täydellisesti pastellisävyisillä malleilla, jotka viittaavat huoneen muihin lisävarusteisiin. Ne, jotka rakastavat sisustuskokeiluja, arvostavat varmasti malleja, joissa on rohkeita ja päättäväisiä värejä. Etnisiä kuvioita tai maanläheisiä värejä sisältävät olohuoneen matot ovat ehdotus niille, jotka arvostavat viittauksia luontoon. Entä miten sovittaa matto ja sohva yhteen? On hyvä, jos jalat voivat levätä miellyttävän pehmeän materiaalin päällä, kun istut sen päällä. Lisäksi olohuoneen matot, jotka sopivat huonekalujen tai tarvikkeiden väriin, ovat mielenkiintoinen konsepti. Voit valita mallin, joka sopii sisustuksen värimaailmaan, tai se voi olla mielenkiintoinen, värikäs ja erottuva lisä.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 1352 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 1352 tuotteesta

Follow us on Facebook