Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Szerokość - chodniki
Puhdista Näytä

Informacje

Huone

1996 tuotetta

 

Uuden asunnon sisustaminen tai remontointi on melkoinen haaste. Joskus meitä rajoittaa tila, joskus taas pieni budjetti. On kuitenkin olemassa joukko sisustustarvikkeita, joita voidaan pitää edullisena tapana virkistää sisustusta. Niiden joukossa on mattoja. Se on universaali lisävaruste, joka sopii täydelli...

 

Uuden asunnon sisustaminen tai remontointi on melkoinen haaste. Joskus meitä rajoittaa tila, joskus taas pieni budjetti. On kuitenkin olemassa joukko sisustustarvikkeita, joita voidaan pitää edullisena tapana virkistää sisustusta. Niiden joukossa on mattoja. Se on universaali lisävaruste, joka sopii täydellisesti lähes mihin tahansa huoneeseen - olohuoneesta kylpyhuoneen kautta keittiöön. Matot ovat kasvattamassa suosiotaan ja palaamassa armon pariin. Tarjonnastamme löydät laadukkaat matot ja räsymatot kodin jokaiseen huoneeseen.

Miksi käyttää mattoa sisustuksessa?

Matto on monipuolinen lisävaruste, joka sopii mihin tahansa huoneeseen. Sillä on lukuisia etuja, joita yhä useammat käyttäjät arvostavat. Miksi sinun pitäisi valita matot sisustuksen täydentäjäksi?

 • Se on tyylikäs lisävaruste, joka voi täydentää sisustustasi. Monien mielestä se on piste i-kirjaimen päällä. Se on helppo tapa lämmittää sisustusta ja antaa sille kodikkaan tunnelman.
 • Matot pitävät jalat miellyttävän lämpiminä eristämällä lattian kylmyyttä. Huoneesta riippumatta voit siis kävellä paljain jaloin ilman huolta jäätyneistä jaloista.
 • Matot auttavat erottamaan huoneen alueet toisistaan. Siksi ne sopivat erinomaisesti pieniin asuntoihin, joissa yksi sisustus täyttää useita eri toimintoja.
 • Matto vaimentaa tehokkaasti melua.
 • Se suojaa lattiaa myös lialta ja vaurioilta. Matot voidaan imuroida ja myös shampoohuuhdella asunnosta, mikä varmasti helpottaa huoneen siistinä pitämistä.
 • Liukastumista estävät matot tarjoavat turvallisuutta ja mukavuutta. Ne ovat välttämättömiä kodeissa, joissa on pieniä lapsia ja vanhuksia. Ne vähentävät liukastumisriskiä ja siten kivuliaita kaatumisia ja mahdollisia vammoja.
 • Pehmeät matot pehmentävät, minkä vuoksi niitä suositellaan ihmisille, jotka valittavat selkäkivuista ja väsyneistä jaloista.
 • Antiallergisista ja antistaattisista materiaaleista valmistettu matto sopii erinomaisesti asuntoihin, joissa on allergikkoja. Tämäntyyppisen materiaalin pinnalle ei kehity ei-toivottuja organismeja tai sieniä.

Myymälässämme on laaja valikoima mattoja, jotka sopivat jokaiseen huoneeseen ja jokaiseen tyyliin. Ne tekevät vaikutuksen paitsi kauniilla muotoilullaan myös korkealla laadullaan. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan maton - ottaen huomioon tarpeesi ja kotisi sisustuksen. Kaikki tarjoamamme mallit ovat nykytrendien mukaisia.

Huoneet - mistä valita matto?

Asunnossa on useita huoneita, jotka on järjestetty eri tavalla. Lisäosat valitaan siten, että ne ovat paitsi houkuttelevia myös toimivia. Ehdotamme, miten valita matto tiettyyn huoneeseen.

 • Keittiö. Tämä on huone, jonka lattia on alttiina erilaisille lioille. Keittiössä oleva matto ei ole vain mielenkiintoinen sisustuslisä, vaan se myös suojaa lattiaa lialta ja vaurioilta. Lisäksi kun jokin putoaa, on pienempi riski, että se rikkoutuu pehmeään materiaaliin. Keittiömattojen on oltava helposti puhtaana pidettäviä. On hyvä, jos ne voidaan pestä pesukoneessa.
 • Olohuone. Moni ei voi kuvitella, että tästä huoneesta puuttuisi matto. Ja aivan oikein. Täällä vietämme suurimman osan ajastamme ja otamme vastaan vieraita. Kannattaa siis huolehtia siitä, että sisustus on viihtyisä ja kutsuva. Olohuoneeseen voit valita maton, jossa on matala, keskikokoinen tai korkea kasa. Kaikki riippuu vaikutuksesta, jonka haluat saavuttaa. Olohuone on usein paikka, jossa ihmiset haluavat maata lattialla, joten on tärkeää valita matto, joka on pehmeä ja helppo pitää puhtaana.
 • Eteinen. Tässä huoneessa on paljon liikennettä. Sen lattia on myös alttiimpi lialle. Tällöin kannattaa valita matto, joka on helppo pitää puhtaana ja joka sopii samalla sisustuksen tyyliin. Loppujen lopuksi vierailijasi näkevät sen heti, kun he astuvat kotisi kynnyksen yli. Matto, joka on helppo pitää puhtaana, on hyvä idea.
 • Makuuhuone. Lepo- ja rentoutumispaikkana se edellyttää asianmukaista sisustusta. Tästä huoneesta kannattaa tehdä viihtyisä. Matot, joissa on pidempi nukkaa, ovat mielenkiintoinen ratkaisu. Niiden päälle on miellyttävää astua paljain jaloin heti sängystä nousemisen jälkeen. Kahden pienemmän maton yhdistelmä sängyn kummallakin puolella on mukava.
 • Kylpyhuone. Tässä huoneessa kannattaa panostaa paitsi estetiikkaan myös käytännöllisyyteen. Kylpyhuoneen maton tulisi olla valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kosteutta ja on helppo pitää puhtaana. Se tekee varmasti miellyttävämmäksi, että ihmiset astuvat paljain jaloin pehmeälle matolle kylmien laattojen sijaan.
 • Lastenhuone. Pikkulapsen huoneen maton on oltava pehmeä, helppo puhdistaa ja kestävä. On hyvä, jos se ei vain täydennä huoneen sisustusta, vaan myös suojaa putoamisen epämiellyttäviltä seurauksilta. Lisäksi maton ansiosta lapsi voi leikkiä mukavasti. Talouden nuorimmille jäsenille on suositeltavaa valita allergiaystävällinen malli.

Oikea matto huoneeseen lumoaa sisustuksen. Se on erinomainen tapa antaa sille kodikkuutta ja harmoniaa. Matot ovat myös keino päivittää sisustusta taloudellisesti ilman valtavia remonttikustannuksia.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 1996 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 1996 tuotteesta

Follow us on Facebook