Tuoteryhmät

Kaupan säännöt

I. Yleiset ehdot

1st Verkkokauppa, joka sijaitsee verkkosivustolla osoitteessa www.ematot.fi, mahdollistaa ostosten tekemisen Internetin kautta.

2. Yritys ylläpitää www.ematot.fi -liikettä:


Firma Handlowa KABIS Bożena Kędziora
Łuszczów I 73
20-258 Lublin
NIP: 946-154-99-58
REGON: 431279511
merkintä yritystoimintarekisteriin numerolla 7732 - Świdnikin kaupungintalo.

3. osoite kirjeenvaihtoa, palautuksia ja valituksia varten:

F.H KABIS
17 Elektryczna-katu
21-040 Świdnik
(+4881) 866-07-02
matot@ematot.fi

4. Ostaminen verkkokaupasta www.ematot.fi tarkoittaa näiden sääntöjen hyväksymistä.

II. Tilausten tekemistä ja käsittelyä koskeva menettely
5. Voit tehdä tilauksen lisäämällä tuotteen ostoskoriin ja painamalla "Tilaa" -painiketta.

6. Tehtyjen ostosten toteuttamisen perusedellytys on täyttää oikein yhteystiedot sekä voimassa oleva, olemassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joihin voit vahvistaa tilauksesi.

7. Tilauksen voi tehdä 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden. Arkisin klo 17.00 jälkeen, lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana työpäivänä.

8. Jos olosuhteet estävät tilauksen täydellisen tai tilapäisen toteuttamisen, F.H. KABIS pidättää oikeuden keskeyttää tilauksen toteuttamisen - tilanteesta sovitaan, että asiakkaalle ilmoitetaan välittömästi.

(9) Tilauksia, joiden yhteystiedot on täytetty virheellisesti (sähköpostiosoite puuttuu tai puhelin puuttuu), ei hyväksytä.

10. F.H. KABIS pidättää oikeuden keskeyttää epäselvät tilaukset.

11. Verkkokaupan ematot.fi (puolankielinen versio) tuotteiden hinnat on ilmoitettu Puolan zlotyina ja sisältävät arvonlisäveron (bruttohinnat).

12. F.H. KABIS laatii arvonlisäverolaskun jokaisesta ostetusta tavarasta; jos et saa ostotositetta paketin mukana, ota meihin yhteyttä - siitä laaditaan jäljennös.

13. Tarkista paketti erittäin huolellisesti, kun olet saanut sen toimittajalta. Reklamaatiot, jotka koskevat paketin mekaanisia vaurioita (esim. repeämät, murskautuminen, rikkoutuminen), on vahvistettava kirjallisella pöytäkirjalla toimitushetkellä.
 
14. Hetki, jolloin sopimus katsotaan tehdyksi, on verkkokaupan vahvistus sähköpostitilauksesta.

15. Etukäteen sovittaessa on mahdollista noutaa tavarat jostakin myymälästämme.


III. Palautus- ja valitusmenettely - peruuttamisoikeus

15. Tehdessäsi ostoksen osoitteessa www.ematot.fi hyväksyt, että jos palautat tavarat, sinulta saatu maksu palautetaan ilmoittamallesi pankkitilille tai postisiirrolla.

16. Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 30 päivän kuluessa ilman syytä.

(17) Peruuttamisaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä päivästä, jona sait tavarat haltuusi, tai siitä päivästä, jona kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja ja jonka olet ilmoittanut, sai tavarat haltuunsa.

(18) Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille - F.H KABIS, Elektryczna 17 Street, 21-040 Świdnik, (81) 751-21-90; (81) 751-26-34; matot@ematot.fi - päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi postitse, faksilla tai sähköpostitse lähetetyllä kirjeellä).

Voit käyttää peruuttamislomakkeen mallia, mutta se ei ole pakollinen.

(20) Peruuttamiselle asetetun määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät peruuttamisoikeuden käyttämistä koskevan viestisi ennen peruuttamisajan päättymistä.

21. Vieroituksen vaikutukset. Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamasi maksut, mukaan lukien toimituskustannukset (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut muun toimitustyypin kuin edullisimman tarjoamamme vakiotoimitustyypin), viipymättä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona saamme tiedon päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Korvaamme sinulle maksun käyttäen samaa maksuvälinettä, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti sopinut toisin; sinulle ei missään tapauksessa aiheudu mitään kuluja korvauksen seurauksena. Voimme pidättäytyä korvauksen maksamisesta, kunnes saamme tuotteen tai kunnes toimitat meille todisteen palautuksesta, riippuen siitä, kumpi tapahtuu ensin.

(22) Lähetä tuote takaisin tai luovuta se meille osoitteeseen F.H KABIS DYWANY ŁUSZCZÓW, ul. Elektryczna 17, 21-040 Świdnik, välittömästi ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet ilmoittanut meille sopimuksen peruuttamisesta. Määräaika täyttyy, jos lähetät tuotteen takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Sinun on vastattava tuotteen palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista. Kun palautat tuotteen, käytä samaa tai samankaltaista ulkopakkausta, jota käytit vastaanottamasi tuotteen kanssa.

(23) Peruuttamisoikeutta ei ole, kun kyseessä on sopimus, joka koskee sellaisten tavaroiden toimittamista, joita ei ole valmistettu kuluttajan eritelmien mukaisesti tai joita ei ole tarkoitettu vastaamaan hänen yksilöllisiä tarpeitaan. Toisin sanoen ei ole mahdollista palauttaa tuotteita, kuten jalkakäytäviä, liukuestemattoja, mattoja ja rullalta leikattua PVC:tä yksittäisten tilausten mukaan, eikä myöskään suoraan valmistajilta tuotuja tuotteita yksittäisten tilausten mukaan - tällaisten tuotteiden osalta se on aina täsmällisesti määritelty niiden kuvauksessa.


IV. Lisätietoja


24. Suostun siihen, että F.H KABIS, Łuszczów I 73, 20-258 Lublin, käsittelee henkilötietojani sähköpostiosoitteen muodossa tutkiakseen mielipiteeni tyytyväisyydestä ostokseen.

(25) Ostettujen tavaroiden lähettämisen jälkeen myymälällä on ostajan kanssa tehtyä sopimusta toteuttaessaan oikeus lähettää ostajan sähköpostiosoitteeseen kutsu kyselytutkimuksen täyttämiseen, jotta voidaan tutkia hänen mielipiteensä kaupasta. Ostajalla on oikeus, mutta ei velvollisuutta täyttää se.

(26) Asioissa, joita nämä asetukset eivät koske, sovelletaan Puolan tasavallan alueella voimassa olevan lainsäädännön asiaankuuluvia säännöksiä, erityisesti 23 päivänä huhtikuuta 1964 annettua lakia - siviililaki (säädöskokoelma nro 16, kohta 93, sellaisena kuin se on muutettuna), 30 päivänä toukokuuta 2014 annettua lakia kuluttajan oikeuksista ( säädöskokoelma 2014, kohta 827) ja 29 päivänä elokuuta 1997 annettua lakia henkilötietojen suojasta (konsolidoitu teksti: säädöskokoelma 2002, nro 101, kohta 926, sellaisena kuin se on muutettuna).

Näiden määräysten tarkoituksena ei ole sulkea pois tai rajoittaa ostajan, joka on myös 23. huhtikuuta 1964 annetussa laissa - siviililaki (säädöskokoelma nro 16, kohta 93, sellaisena kuin se on muutettuna) tarkoitettu kuluttaja, oikeuksia, joihin hänellä on oikeus pakottavien lainsäännösten nojalla. Jos näiden asetusten ja edellä mainittujen asetusten säännökset ovat ristiriidassa keskenään, nämä asetukset ovat ensisijaisia.


Follow us on Facebook