Tuoteryhmät

Toimitus ja palautukset

Jos kyseessä on ennakkomaksu, 99 % paketeista lähetetään seuraavana päivänä sen jälkeen, kun rahat ovat saapuneet pankkitilillemme. Jos kyseessä on maksu postiennakolla, tavarat lähetetään tilauksen hyväksymistä seuraavana päivänä. Lähetämme paketit DPD- ja GLS-kuriiriliikkeillä sekä POLIISIN POSTILLA ja ROHLIG SUUS -huolintayhtiöllä. Suosittelemme erityisesti kuriiripalveluiden käyttämistä, sillä noin 90 % paketeista saapuu perille seuraavana arkipäivänä paketin lähettämisestä.

Ostettujen tavaroiden palautus on mahdollista 30 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottopäivästä (ei koske mittatilaustuotteita). Tuotteissa ei saa olla käytön jälkiä. Palauta tavarat samassa ulkopakkauksessa, jota käytettiin vastaanotetussa paketissa. Summa palautetaan pankkitilillesi, kun paketti on vastaanotettu ja sen sisältö tarkastettu. Paketteja (palautuksia) ei hyväksytä. Reklamaatioista johtuvista palautuksista on sovittava etukäteen myyjän kanssa.

Voit käyttää peruuttamislomakkeen mallia, mutta se ei ole pakollinen.

Huomautus: Tarkista paketin sisältö erittäin huolellisesti kuriirin läsnä ollessa! Muita mahdollisia vahinkoja koskevia valituksia kuin kuriirin läsnä ollessa tehtyjä valituksia ei oteta huomioon!

Osoite tavaroiden mahdollista palauttamista varten:

F.H. KABIS
DYWANY ŁUSZCZÓW
17 Elektryczna-katu
21-040 Świdnik

PUOLA / POLAND

 

 


Follow us on Facebook