Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Puhdista Näytä

Informacje

Parveke | Terassi

341 tuotetta

 

Sekä parveke että terassi ovat paikkoja, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen. Aina ei ole varaa omaan puutarhaan, ja yksityinen ulkotila on usein kullan arvoinen. Oikein järjestetty tila antaa sinulle paikan, jossa voit rentoutua ja ottaa vastaan vieraita lämpiminä päivinä. Parveke- ja terassimatot vo...

 

Sekä parveke että terassi ovat paikkoja, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen. Aina ei ole varaa omaan puutarhaan, ja yksityinen ulkotila on usein kullan arvoinen. Oikein järjestetty tila antaa sinulle paikan, jossa voit rentoutua ja ottaa vastaan vieraita lämpiminä päivinä. Parveke- ja terassimatot voivat auttaa tässä. Ne täydentävät erinomaisesti parvekekalusteita ja ruukkukukkia. Parvekematot lisäävät parvekkeen mukavuutta ja tekevät siitä hieman viihtyisämmän. Yhdistä ne yksinkertaisesti muihin parvekkeen elementteihin ja nauti ajanvietosta miellyttävässä ilmapiirissä. Tarjoamamme terassimatot täyttävät vaativimpienkin asiakkaiden odotukset. Ne eivät ole vain mielenkiintoinen koristeellinen lisä, vaan ennen kaikkea ne ovat erittäin toimivia. Ehdotamme, mikä matto parvekkeelle tai terassille kannattaa valita.

Matot parvekkeelle ja terassille - miksi sinun pitäisi?

Ulkomatot ovat lisävarusteita, jotka joskus unohdetaan. Monet ihmiset kiinnittävät eniten huomiota terassikalusteisiin ja ruukkukukkiin. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että parvekkeen tai terassin ulkonäköön vaikuttavat myös parveke- tai terassimatot. On hyvä varmistaa, että lattia on sopivan muotoinen ja että se sopii kokonaisvaltaiseen suunnittelukonseptiin. Miksi valita terassimatto?

 • Sen avulla voit piilottaa parvekkeesi rumat betonilaatat, laatat tai muut lattian virheet. Jos et jostain syystä halua vaihtaa lattiaa juuri nyt, voit valita maton.
 • Ulkona käytettävä parvekematto sopii hyvin sekä katetuille että kattamattomille parvekkeille. Se on useimmiten valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Siksi ei kannata luopua tällaisesta lisävarusteesta vain siksi, että pelkää, että tuuli tai sade vahingoittaa sitä.
 • Terassimatot ovat hyvä lisä asunnoissa, joissa on pieni lapsi, joka vasta opettelee kävelemään. Kun vietämme heidän kanssaan aikaa ulkona, meidän ei tarvitse huolehtia siitä, että lapsi laskeutuu kylmille laatoille, vaan pehmeälle matolle, joka eristää hänet kylmältä maalta.
 • Parvekkeen ja terassin matot ovat todella välttämättömiä kodissa, jossa järjestetään usein ulkoilmatapahtumia. Ne auttavat luomaan täydellisen paikan rentoutumiseen ja luovat myös viihtyisän ilmapiirin.
 • - Terassimatto eristää erinomaisesti laattojen viileyttä, joten se on täydellinen lisävaruste niille, jotka haluavat astua olohuoneesta suoraan parvekkeelle esimerkiksi kahvittelemaan ulkona.

Ulkomatto - mitä varoa?

Kun valitset puutarha-, terassi- tai parvekemattoa, sinun on kiinnitettävä huomiota useisiin tärkeisiin tekijöihin. He auttavat sinua löytämään tarpeisiisi ja odotuksiisi täydellisesti sopivan mallin. Ehdotamme, mitä tekijöitä olisi otettava huomioon, kun valitaan parvekkeen ja terassin mattoja.

 • Parvekematot - niiden koko on yksi tärkeimmistä huomioon otettavista tekijöistä. Se on sovitettava parvekkeen kokoon ja asetteluun. Jotkut päättävät antaa maton peittää koko lattian, toiset vain osan siitä. Tämä riippuu jo käyttäjien yksilöllisestä mausta ja mieltymyksistä.
 • Parvekkeelle juuttimatto tai kenties polypropeenimatto? Ulkotarvikkeissa on suositeltavaa välttää luonnonkuitua. Se kestää huonommin sään vaikutuksia, lähinnä kosteutta ja aurinkoa. Keinotekoisista materiaaleista valmistetut matot, jotka on myös helppo pitää puhtaana, sopivat täydellisesti.
 • Myös terassi- tai parvekemattojen valinnassa on otettava huomioon tyyli ja väri. Sen tulisi sopia muihin elementteihin, kuten huonekaluihin tai kukkiin. Mielenkiintoinen temppu on käyttää kontrastiperiaatetta ja valita malli, jonka väri on täysin erilainen kuin parvekelaattojen väri.
 • Kodin ulkotilojen sisustamisessa kannattaa noudattaa samoja periaatteita kuin sisätilojen sisustamisessa. Parvekemattojen tulisi täydentää konseptia ja olla mielenkiintoinen sisustuslisä. Tänne ei kannata ohjautua vain sattumalta. Toiminnallisuuden lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota estetiikkaan.

Inspiraatioita: Mikä matto parvekkeelle ja terassille?

Suosittuja parveke- ja terassimattoja ovat lämpimän maanväriset mallit. Ne näyttävät upeilta yhdistettynä rottinki- tai punontakalusteisiin. Niiden väri tekee liasta vähemmän näkyvää, mikä on erityisen tärkeää ulkokäyttöön tarkoitetuissa matoissa. Harmaa tai tummansininen ulkolattiamatto parvekkeellesi sopii hyvin modernien metalli- tai teknorattan-kalusteiden kanssa. Toisaalta ruohoa jäljittelevä rehevä vihreä terassimatto on yleispätevä ratkaisu. Tässä on inspiraatiota parvekkeelle ja terassille:

 • Polypropeenista valmistettu parvekematto on yksi suosituimmista ratkaisuista. Se kestää hyvin kosteutta. Lisäksi se ei ime likaa ja on suhteellisen helppo pitää puhtaana. Sitä on saatavana eri kuoseissa ja väreissä.
 • Bambumatto on myös mielenkiintoinen ratkaisu parvekkeelle tai terassille. Ulkonäöstä huolimatta se on erittäin kestävä ja likaa hylkivä. Lisäksi se kestää kosteutta ja hometta. Sitä käytetään usein myös huvimajojen järjestämiseen. Sisalparvekematto on myös ominaisuuksiltaan samanlainen.
 • Jousiparvekematto on litteä kudottu matto. Se on monipuolinen ratkaisu, joka voidaan yhdistää lähes mihin tahansa tyyliin. Sille on ominaista korkea lian- ja säänkestävyys, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää useita vuosia. Jousimalleja on saatavana moderneina ja perinteisinä versioina. Fleece ei muutu huonekalujen paineessa, mikä on myös tämän ratkaisun etu.

Parvekkeiden ja terassien mattojen tulisi olla valmistettu materiaaleista, jotka kestävät sääolosuhteita. Sinun on myös hyvä tietää, että ulkotarvikkeet likaantuvat nopeammin kuin sisätiloissa käytettävät. Siksi on suositeltavaa imuroida ja puhdistaa ulkokäyttöön tarkoitetut matot säännöllisesti, jotta ne säilyttävät ominaisuutensa ja palvelevat sinua vuosia.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 341 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 341 tuotteesta

Follow us on Facebook