Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Puhdista Näytä

Informacje

Soikeat matot

21 tuotetta

 

Jokainen, joka on joskus yrittänyt sisustaa uutta taloa tai asuntoa tai jopa sisustaa uudelleen yksittäisiä sisätiloja, tietää hyvin, miten vaikeaa ja vaativaa tämä tehtävä voi olla. Loppujen lopuksi meidän on varmistettava, että tilamme ovat paitsi toimivia myös esteettisesti m...

 

Jokainen, joka on joskus yrittänyt sisustaa uutta taloa tai asuntoa tai jopa sisustaa uudelleen yksittäisiä sisätiloja, tietää hyvin, miten vaikeaa ja vaativaa tämä tehtävä voi olla. Loppujen lopuksi meidän on varmistettava, että tilamme ovat paitsi toimivia myös esteettisesti miellyttäviä. Siksi kannattaa huolehtia tarvikkeista, joilla ympäröimme itsemme. Verkkokauppamme Dywany Łuszczów tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia mattoja, joita on vaikea ohittaa välinpitämättömästi. Niiden suosio johtuu tietenkin ilmiömäisestä ammattitaidosta, erittäin hyvien materiaalien käytöstä, esteettisestä viimeistelystä ja houkuttelevasta hinnasta. Dywany Łuszczówissa todistamme, että toisin kuin ehkä näyttää, mielenkiintoisten tekstiilien yhdistämisen ei tarvitse olla lainkaan vaikeaa. Laaja valikoima erilaisia versioita tekee mielenkiintoisen valaisimen löytämisestä helppoa, olipa kyseessä sitten perinteinen tai modernimpi sisustus. Takaamme, että olet tyytyväinen valikoimaamme.

Mihin tilaan sopii parhaiten soikea matto?

Käytännössä mihin tahansa, koska soikea on erityisen herkkä ja siro muoto. Reunaviiva on pehmeämpi kuin suorakulmaisissa malleissa, joten ne eivät huku pieniin tai kapeisiin huoneisiin. Jos väri on hyvin sovitettu yhteen, se tuo tilaan tyyliä ja ylellisyyttä. Se on hyvä ratkaisu, jos huoneessa on paljon huonekaluja ja järjestelyssä hyödynnetään myös huoneen nurkkia. Soikea matto antaa paljon enemmän tilaa tilan järjestämiseen ilman, että sen kulmiin tarvitsee sijoittaa laitteita. Näin ollen nurkassa oleva kaappi tai nojatuoli sopii hyvin yhteen maton pyöristetyn reunan kanssa ja täyttää vapaan tilan, mutta ei häiritse huonekalujen käytössä olevaa aluetta.

Miten valitsen soikean maton olohuoneeseeni?

Olohuone on tila, jossa vietät paljon aikaa, joten on tärkeää luoda viihtyisä ja viihtyisä paikka. Soikea matto sopii hyvin pienempiin neliön muotoisiin huoneisiin, mutta myös suorakulmion muotoisiin huoneisiin. Saatat huomata, että soikeat matot saavuttivat suosionsa huipun 1950- ja 1960-luvuilla, ja nykyaikaiset trendit ottavat mielellään vaikutteita noilta ajoilta, joten jos suunnittelet olohuoneen luomista retroa, usein klassiseksi kutsuttua tyyliä, tämä on hyvä valinta. Tällainen järjestely voidaan modernisoida mielenkiintoisella suunnittelulla, ja eri tyylien yhdistäminen auttaa luomaan yksilöllisen sisustuksen, joka sopii omistajan luonteeseen. Nykyaikaiset järjestelyt perustuvat usein muodikkaaseen kuvioon, kuten boho-tyyliin. Jos et pelkää kuvioita, panosta mielenkiintoiseen sisustukseen!

Soikea matto on ihanteellinen pieniin huoneisiin!

Tämä muoto on hyvin usein kylpyhuoneissa. Miksi? Soikea matto toimii hyvin tällaisissa pienissä huoneissa ja täyttää tehtävänsä - se tarjoaa mukavuutta ja suojaa kylmältä lattialta, mutta ei kuitenkaan valtaa tilaa. Lisäksi kylpyhuoneessa on usein puoliympyrän muotoisia kalusteita, soikea allas tai suihkuallas. Tämä luo kokonaisuuteen pyöreän harmonian, joka vaikuttaa myönteisesti huoneen tilavuuteen. Beigen, harmaan tai hennon pastellisävyiset soikeat matot sopivat hyvin makuuhuoneeseen ja tuovat siihen kodikkuutta. Ne täydentävät ihanteellisesti kapeita tiloja sekä sängyn sivussa että edessä. Tiheään kudotut matot hillityissä sävyissä ovat myös tyylikäs sisustuselementti työhuoneissa ja toimistoissa.

Soikea matto huonekalujen alla

On syytä muistaa, että epäilemättä koristeellisen tehtävänsä lisäksi maton tehtävänä on myös suojata lattiaa vaurioilta ja suojata jalkojasi kylmältä - kaikki tietävät, kuinka miellyttävää on astua materiaaliin, joka on miellyttävän tuntuista. Siksi sitä käytetään usein huonekalujen alla, erityisesti olohuoneessa. Sohvan tai penkin alla olevan soikean maton avulla voit täyttää paikat, joissa vietät eniten aikaa ja kosketat lattiaa useimmiten. Maton soikea muoto ei rajoita pinta-alaa, joten se saa huoneen näyttämään optisesti tilavammalta kuin se todellisuudessa on. Lisäksi lempeän linjan ansiosta voit korostaa sisustuselementtejä mahdollisimman paljon.

Soikea matto - minkä materiaalin valita?

Miksi on niin tärkeää valita oikea kangas sille alueelle, johon matto asennetaan? Jokaisessa huoneessa on erilaiset olosuhteet, joten valitsemalla viisaasti voit nauttia hyvin hoidetusta tuotteesta pidempään. Jos etsit lisävarustetta esimerkiksi käytävän sisäänkäynnin läheisyyteen, valitse lyhytnukkainen matto, joka on mieluiten valmistettu keinotekoisesta materiaalista. Polyesteristä tai polypropeenista valmistetut kankaat sopivat hyvin, sillä ne on helppo pitää puhtaana. Myös akryylistä valmistetut tuotteet ansaitsevat huomiota - ne ovat erittäin kestäviä, säilyttävät värinsä eivätkä rypisty paineen alla. Kylpyhuoneisiin kannattaa ehdottomasti valita ne, joilla on korkea imukyky ja kosteudenkestävyys. On hyödyllistä, jos fleece on pehmeää, sillä se lisää mukavuutta kotihoidon aikana. Olohuoneissa ja makuuhuoneissa on suurin vapaus sekä materiaalin että nukkauksen pituuden suhteen. Tässä tapauksessa kuvio ja väri ovat tärkeämpiä, sillä niiden on sovitettava vallitsevaan asetelmaan. Nämä ovat myös ihanteellisia tiloja käyttää luonnonfleeceä, joka oikein hoidettuna kestää monta vuotta ja antaa miellyttävää lämpöä ja mukavuutta. Jos sinulla on lemmikkejä tai aiot sisustaa lastenhuoneen soikealla matolla, varmista, että valitsemasi tuote on konepestävä tai että se voidaan puhdistaa kotona.

Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva matto!

Panostamme myymälässämme monipuolisuuteen, minkä vuoksi tarjoamme eri värejä, kuvioita ja kokoja soikeita mattoja.

Meillä voit sisustaa olohuoneen, makuuhuoneen tai eteisen.

lisää
Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta
Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta

Follow us on Facebook