Suodattimet
Malli
Muoto
Materiaali
Väri
Szerokość - chodniki
Puhdista Näytä

Informacje

Moderni

161 tuotetta

 

Sisustuksessa kannattaa panostaa tuotteiden korkeaan laatuun, jotta niiden kestävyys ja toimivuus säilyisivät mahdollisimman pitkään. Siksi tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisia mattoja metreittäin. Olemme laatineet laajan valikoiman erilaisia malleja - löydät helposti mallin, joka sopii ihanteellisesti nykyiseen järjestelyyn.

Miksi valita m...

 

Sisustuksessa kannattaa panostaa tuotteiden korkeaan laatuun, jotta niiden kestävyys ja toimivuus säilyisivät mahdollisimman pitkään. Siksi tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisia mattoja metreittäin. Olemme laatineet laajan valikoiman erilaisia malleja - löydät helposti mallin, joka sopii ihanteellisesti nykyiseen järjestelyyn.

Miksi valita matonpäällystys?

Tarjoamiamme mattoja käytetään useimmiten käytävillä, eteisissä, mutta myös portaissa tai tasanteilla. Tällainen sisustuselementti tarjoaa käyttäjilleen monia etuja:

  • Mukavuuden tunne ja suoja epämiellyttävää kylmyyttä vastaan - pehmeät kankaat suojaavat jalkoja kylmältä lattialta ja kietovat ne miellyttävästi sisäänsä;
  • suojaa lattiaa vaurioilta - käytävät ja kulkuväylät kuluvat nopeasti raskaan käytön vuoksi. Asianmukaisesti suojattu lattia on vähemmän altis mekaanisille vaurioille, kuten naarmuille ja naarmuille;
  • ehkäisee liukastumista ja pehmentää putoamisia - kiinteästi kiinnitetty kulkuväylä käytävällä tai portaissa lisää asukkaiden, erityisesti lasten, turvallisuutta;
  • koristaa sisustusta - sekä pörröisillä pitkä- että lyhytnukkaisilla matoilla on tärkeä koristeellinen tehtävä kodissa tai asunnossa.

Miten sovittaa matot sisustukseen?

Monet asiakkaistamme sovittavat mattojensa kuviot tai värit kodin tai asunnon nykyiseen sisustukseen. Siksi meille on niin tärkeää tarjota mahdollisimman laaja valikoima malleja, jotka koristavat huonetta monta vuotta. Vaaleat värit, kuten beige, kermanväriset tai hennot ruskeat ja harmaat, saavat tilan näyttämään optisesti suuremmalta. Ne sulautuvat hyvin hienovaraisesti samansävyisiin seiniin ja vaaleasta puusta valmistettuihin elementteihin, kuten jalkalistoihin ja kaiteisiin. Tummemmat tai eloisat värit ovat ehdottomasti silmiinpistävämpiä. Laivastonsiniset, punaiset tai tummanvihreät matot näyttävät tyylikkäiltä ja sopivat hyvin klassisiin tiloihin. Yleispätevät ratkaisut, kuten musta, valkoinen tai näiden yhdistelmä, täydentävät glamour-tyylisiä sisustuksia, mutta ne sopivat myös hyvin koristeiden taustaksi, jolloin ne korostavat huoneen muita etuja, kuten tyylikkäitä ikkunoita tai tapetteja. Vaikka yksiväriset mallit ovat erittäin suosittuja, asiakkaat valitsevat yhä useammin eteiseen mattoja, joissa on kuvio, joka lisää dynaamisuutta ja luonnetta. Voimakkaiden ja selkeiden koristeiden ystäville suosittelemme turkkilaisia koriste-esineitä, joissa on omaleimaisia koristeita, jotka perustuvat yleensä kullan ja punaisen sävyihin. Saatavilla on myös vintage-malleja Belgiasta mielenkiintoisissa sävyissä, kuten turkoosissa, sinisessä ja keltaisessa. Jos etsit herkkiä koriste-esineitä, tutustu ehdotettuihin tuotteisiin, joissa on marmoroituja tai kiveä jäljitteleviä kuvioita. Tämä on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat klassisia ja herkkiä, mutta erottuvia ratkaisuja. Asianmukaisesti sovitettu malli korostaa sisustuksen esteettisyyttä. Kun valitset tiettyä kuviota, mieti, mikä tyyli tilassasi vallitsee, ja mieti, millaisen vaikutelman haluat. Tällä yhdellä lisävarusteella voit muuttaa sisustuksen täysin - elävöittää paikkaa, korostaa viihtyisyyttä tai viimeistellä sisustuksen hienovaraisella värikorostuksella.

Kankaan on vastattava odotuksiasi - sekä ulkonäöltään että laadultaan.

Kun päätät käyttää mattoja eteisessäsi, sinun on tiedettävä, mikä kangas sopii paremmin sisustukseesi. Tämä riippuu useista tekijöistä, joista tärkein on paikka. Jos käytät tuotetta esimerkiksi käytävällä, jossa on sisäänkäyntiovi, kannattaa panostaa matalampaan kasaan, jotta siivoaminen on helppoa ja tehokasta. Tiloihin, joissa jalkakäytävä ei ole alttiina lukuisille likatyypeille ja joissa sen on tarkoitus toimia miellyttävänä peitteenä, jonka päällä on mukava kävellä, suosittelemme räsymattoa tyyppiä tai pidemmän nukkaista kasaa. Materiaalit ovat valittavissa:

  • luonnonmateriaali - esim. villa; erittäin kestävä, kestää asianmukaisella hoidolla pitkään. Se antaa paljon lämpöä, eristää ja suojaa hyvin lattiaa ja näyttää ylelliseltä;
  • keinotekoinen - esim. polyesteri, polypropeeni; ne voivat olla myös hyvin pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia. Keinotekoisista materiaaleista valmistetut matot ovat usein laadultaan hyvin samankaltaisia kuin luonnonmatot, mutta niitä on saatavana edullisempaan hintaan, mikä helpottaa investoimista laadukkaaseen tuotteeseen. Kuvioiden ja värien kirjo on lähes rajaton. Lisäksi ne on helppo puhdistaa, ne kestävät usein likaa ja pölyä, mikä on hyväksi allergikoille, eivätkä ne menetä väriään ajan myötä.

Jalkakäytävä metritavarana - kätevä ratkaisu

Koska jalkakäytäviä voi ostaa metritavarana, ne sopivat lähes mihin tahansa tilaan. Halusitpa sitten koristella käytävän kotona tai luoda pitkän matonpolun, joka antaa suuntaa - tämä ratkaisu toimii hyvin suurissa saleissa, joissa tarvitaan erillinen kävelyalue. Näin voit myös varmistaa, että voit koristella eteisen ja kaikki talosi tai asuntosi käytävät täsmälleen samalla kuviolla. Tarjontamme malleista voit valita paitsi pituuden myös leveyden. Erikoistilauksesta sovitamme tuotteen mittoihin, jotka koristavat tilan juuri sellaiseksi kuin kuvittelet.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 161 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 161 tuotteesta

Follow us on Facebook