Suodattimet
Malli
Muoto
Materiaali
Väri
Szerokość - chodniki
Puhdista Näytä

Informacje

Sisal String matot

35 tuotetta

 

Etsitkö olohuoneen mattoa, joka täydentää sisustustasi ja kestää monta vuotta? Suosittelemme Sisal-langoista valmistettuja mattoja, joiden suosio ei ole syyttä katkeamaton. Laaja valikoima ja mahdollisuus luoda yksilöllisiä kokoonpanoja useiden mallien yhdistämismahdollisuuden ansiosta tekev&a...

 

Etsitkö olohuoneen mattoa, joka täydentää sisustustasi ja kestää monta vuotta? Suosittelemme Sisal-langoista valmistettuja mattoja, joiden suosio ei ole syyttä katkeamaton. Laaja valikoima ja mahdollisuus luoda yksilöllisiä kokoonpanoja useiden mallien yhdistämismahdollisuuden ansiosta tekevät niistä sopivia mihin tahansa järjestelyyn. Valikoimastamme löydät erilaisia värejä ja kuoseja, joita voit helposti sovittaa huoneeseen. Sisal-mattoja voidaan käyttää myös ulkona, sillä ne kestävät kosteutta ja auringonvaloa, joten ne sopivat erinomaisesti parvekkeille ja terasseille.

Helppo tapa saada sisustukseen sopiva kulkuväylä.

Kun ostat maton metritavarana, sinulla on paljon vapautta - voit valita useampia kappaleita samaa mattoa ja saada yhdenmukaisen lattian koko kotiisi riippumatta huoneen lattiasta tai käyttötarkoituksesta. Eri kuvioita on myös mahdollista yhdistää toisiinsa mielenkiintoisen, yksilöllisen sommitelman luomiseksi. Jokainen kappale on tarkkaan saumattu, joten sinun ei tarvitse huolehtia herkistä kulmista ja reunoista. Tarjonnastamme löytyviä narumattoja on useita eri paksuuksia. Suosituin on noin 6 mm:n paksuinen, joka takaa hyvän eristyksen, vaimentaa ääniä, myös askelten ääntä, ja on riittävän pehmeä takaamaan mukavuuden kävellessä.

Täydellinen matto eteiseen

Matot, joissa on lyhyt nukka, sopivat sisustukseen niin, että kokonaisuus on yhtenäinen ja lattia pysyy riittävästi suojattuna. Tämäntyyppinen matto sopii erinomaisesti sohvan, pöydän tai penkin alle. Niille, jotka pitävät kontrasteista ja voimakkaista värisävyistä, suosittelemme olohuoneen mattoja, joiden värit ovat esimerkiksi laivastonsininen, vihreä tai oranssi. Ne elävöittävät huonetta ja lisäävät sen dynamiikkaa. Niiden väriä voidaan korostaa yhteensopivilla lisävarusteilla, kuten tyynyillä tai verhoilla - näin koko asetelma saadaan yhtenäiseksi. Juuttimatot ovat loistava lisä boho- tai skandinaaviseen tyyliin sisustettuihin tiloihin. Se on eräänlainen materiaali, joka liittyy luonnollisuuteen ja tuo tilaan lämpöä. Ominainen väri ja rakenne tekevät tästä matosta universaalin ja yhdistyvät tyylikkäästi sekä vaaleiden että tummien huonekalujen kanssa. Lattian peittäminen matolla suojaa sitä monilta mekaanisilta vaurioilta, kuten naarmuilta. Lisäksi se suojaa talon asukkaita lattian kylmyydeltä ja liukkaalta pinnalta. Siksi metrin pituinen narukasa sopii täydellisesti käytävään ja eteiseen. Mahdollisuus säätää pituutta yksilöllisesti helpottaa tietyn mallin sovittamista tarpeisiisi. Monien värien ja kuvioiden ansiosta voit myös yhdistää maton sävyn esteettisesti vallitsevaan sisustukseen. Sisal-mattoa voidaan käyttää myös keittiössä, varsinkin jos siinä on ruokailutila.

Sisal jousimattojen edut

Jos haluat ostaa maton, joka palvelee pitkään, narumatto on hyvä vaihtoehto. Paitsi, että tällainen malli on erittäin toimiva, koska se sopii sekä keittiöön, kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen että käytävään, mutta se on myös valmistettu korkealaatuisesta langasta - polypropeenista. Konekudonnan ansiosta tuotteelle on ominaista korkea kestävyys ja pitkä käyttöikä. Materiaalia suositellaan allergikoille - synteettisille kuiduille ominainen tiivis kudonta ja rakenne eivät pidätä pölyä. Lisäksi tämäntyyppinen lanka ei suosi pölypunkkeja eikä sieniä, joten kotitalous voi tuntea olonsa turvalliseksi. Litteä kudottu jalkakäytävä on myös ihanteellinen ratkaisu nelijalkaisten eläinten omistajille, sillä siitä on helppo ja nopea poistaa jäljellä olevat karvat. Jousimattojen kiistaton etu on, että ne on helppo puhdistaa. Niitä ei vahingoita kotitalouksien imurointi, ja isomman lian kohdalla riittää usein, että tahroja pyyhitään kostealla liinalla. Kankaalla on myös antistaattinen vaikutus. Se ei menetä tiheyttä käytön aikana eikä haalistu auringossa. Synteettisten kuitujen käytön ansiosta sisal-matot säilyttävät eloisat värinsä ja korkean laatunsa, ja niitä on saatavilla edulliseen hintaan. Mahdollisuus valmistaa ne kokoonsa vaikuttaa myös myönteisesti säästöihin. Tuotannossa käytetään nykyaikaisia kudontamenetelmiä ja -tekniikoita, joten keinotekoisen materiaalin käytöstä huolimatta ne ovat toiminnallisuudeltaan ja laadultaan hyvin lähellä luonnonmattoja. Suosittelemme myös maton alle liukuestemattoja, jotka suojaavat maton siirtymiseltä eivätkä vaikuta käyttöön.

lisää
Näytetään 1 - 35 / 35 tuotteesta
Näytetään 1 - 35 / 35 tuotteesta

Follow us on Facebook