Suodattimet
Malli
Muoto
Materiaali
Väri
Szerokość - chodniki
Puhdista Näytä

Informacje

Kumipintainen

125 tuotetta

 

Olemme laatineet laajan valikoiman värikkäitä ja laadukkaita mattoja, jotka koristavat minkä tahansa huoneen ja suojaavat samalla asianmukaisesti sekä kodin jäseniä että lattioita. Liukuestemattomme ovat loistava ratkaisu ihmisille, jotka eivät halua kiinnittää mattoa suoraan lattiaan, mu...

 

Olemme laatineet laajan valikoiman värikkäitä ja laadukkaita mattoja, jotka koristavat minkä tahansa huoneen ja suojaavat samalla asianmukaisesti sekä kodin jäseniä että lattioita. Liukuestemattomme ovat loistava ratkaisu ihmisille, jotka eivät halua kiinnittää mattoa suoraan lattiaan, mutta haluavat silti olla varmoja siitä, että se ei liiku tai luista. Tällainen suoja on erittäin tärkeä, jos kotona on pieniä lapsia, jotka juoksentelevat usein käytävillä, ja vanhuksia - kumilla päällystetty matto lisää heidän turvallisuuttaan.

Mukavuus, esteettisyys ja turvallisuus

Kun valitset liukastumista estävän maton, sinun ei tarvitse luopua mielenkiintoisesta tai tyylikkäästä muotoilusta. Tarjotut nykyaikaiset kumitetut matot on valmistettu klassisista kankaista, ja niitä on saatavana eri malleissa ja väreissä. Valikoima on todella laaja - sekä malleja että kokoja. Ne eroavat tavallisista matoista niiden alle asennetun kumipintaisen kerroksen ansiosta. Tämä takaa sen, että se pysyy aktiivisessa käytössä paikallaan eikä liukastu laattojen tai paneelien päällä. Vuori on valmistettu korkealaatuisesta kumista, joka säilyttää elastisuutensa useita vuosia. Yhdessä sopivan pintakerroksen kanssa se kestää kosteutta ja UV-säteilyä, joten liukastumista estävä pohja ei murene eikä menetä toimivuuttaan.

Missä on parasta käyttää liukuestemattoja?

Koristeellisen pintakerroksen ansiosta kumimattoja voidaan käyttää missä tahansa huoneessa. Ne auttavat ylläpitämään turvallisuutta rajoittamalla maton siirtymisen mahdollisuutta. Niitä käytetään useimmiten tiloissa, joissa lattiat ovat useimmiten liukkaat, eli keittiöissä ja kylpyhuoneissa. On myös suosittua käyttää liukuestemattoja portaissa tai käytävillä. Tämä vähentää merkittävästi paitsi putoamisen myös kompastumisen mahdollisuutta, koska tällainen matto tarttuu paremmin maahan koko pinnallaan. Suosittelemme tätä ratkaisua myös lastenhuoneisiin. Se suojaa lapsia mahdollisilta onnettomuuksilta ja varmistaa lisäksi, että matto ei liiku huoneessa, vaan pysyy paikallaan. Näin varmistetaan paitsi lasten turvallisuus myös mukavuus. On todennäköisempää, että lapsi leikkii matolla eikä kylmällä tai kovalla lattialla. Mattoja voidaan tietysti käyttää kaikissa huoneissa - toimistoissa, työhuoneissa, olohuoneissa tai makuuhuoneissa. Tällainen investointi lisää kotitalouden turvallisuutta.

Löydä tarpeisiisi sopiva malli

Tarjouksessamme keskitymme monipuolisuuteen, joten teemme parhaamme tarjotaksemme mahdollisimman monta mallia. Tarjouksemme etuna on liukuestemattojen saatavuus metreittäin. Tämän ansiosta asiakkaamme voivat koristella ja suojata minkä tahansa osan talostaan tai asunnostaan - portaat, käytävät tai eteiset - vaikka niissä olisi paljon mutkia, kulmia tai epäsäännöllinen muoto. Kaikenkokoiset matot takaavat hyvän tartunnan. Saatavilla olevien mattojen leveys vaihtelee 50 cm:stä 133 cm:iin, mutta jos tarvitset eri kokoa, ota yhteyttä, niin katsotaan mitä voimme tehdä. Pituus on juuri se, mitä tarvitset ja ilmoitat ostoksilla. Varmistamme tarkan käsittelyn, joten vaikka leikkaisit maton mittojen mukaan, sinun ei tarvitse pelätä, että matto vaurioituu nopeammin. Kasan korkeus takaa mukavuuden, mikä on yhtä tärkeää, kun valitset kotiisi täydellisen liukumattoman maton. Kaikki haluavat astua pehmeän ja tuntuvan materiaalin päälle.

Saatavilla olevat kangastyypit

Mattoja valmistetaan muun muassa polyamidista ja polypropeenista. Tekokuidut ovat helpompia pitää puhtaana, niillä on hyvä lämmöneristyskyky ja pitkä käyttöikä. Saatavilla olevat paalukorkeudet alkavat vain 2 mm:stä ja päättyvät yli 7 mm:iin. Nykyaikaisen tekniikan avulla voidaan valmistaa korkealaatuisia tekokuidusta valmistettuja mattoja. Ne ovat miellyttävän tuntuisia, ja jos ne likaantuvat hieman, riittää, että ne pyyhitään kostealla liinalla. On suositeltavaa sovittaa nukkakorkeus niiden olosuhteiden mukaan, joissa mattoa tullaan käyttämään. Jos sitä käytetään kosteassa tilassa, on parempi valita keskipitkä nukka. Jos kyseessä on lastenhuone tai makuuhuone, sinulla on varaa korkeaan kasaan maksimaalisen mukavuuden säilyttämiseksi. Usein käytetyllä alueella, kuten sisäänkäynnin lähellä olevassa käytävässä, matalalattia on helpompi puhdistaa.

Keskitymme monimuotoisuuteen

On hyvä, jos matto sopii kodin sisustukseen ja voi korostaa tai täydentää sitä. Luettelossamme on saatavilla erivärisiä mattoja. Jos valitset yhden värin, voit valita useista harmaan, sinisen ja laivastonsinisen sävyistä sekä punaisesta ja beigestä. On myös yksivärisiä mattoja, joiden reunassa on hienovarainen kuvio, jonka väri on samankaltainen - se näyttää erittäin tyylikkäältä. Kuvioista pitäville on tarjolla liukuestemattoja, joissa on geometrisia, kukka- ja koristeaiheita sekä monia muita vaihtoehtoja. Jotkut niistä ovat klassisia ja sopivat täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen, toiset taas näyttävät hyvältä modernissa tai vintage-tyylissä.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 125 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 125 tuotteesta

Follow us on Facebook