KÄSINSOLUTU villamatto Vintage 10169, kehys, ornamentti - sininen / punainen

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 5 mm

kokonaispaino: noin 2,20 kg/m2

lankatyyppi: 100% villaa

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

710,33 € sis. alv


Huom: Viimeinen tuote varastossa!

Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliKukat

Tiedot

KÄSINKUDOTUT MATOT

Uppoudu ainutlaatuiseen turkkilaisten mattojen maailmaan, jotka ovat hienoimpia esimerkkejä perinteisestä käsityötaidosta. Jokainen esillä olevista matoista on ainutlaatuinen mestariteos, joka on kudottu käsin tarkasti ja tarkasti. Ne tulevat Turkin Ispartan ja Ladikin maakunnista, jotka tunnetaan pitkästä kudontaperinteestään. Esiteltyjen mattojen keski-ikä on 20-30 vuotta, jokaisella matolla on oma historiansa, mikä antaa sisustukselle ainutlaatuisen luonteen nykyisen vintage-tyylin mukaisesti. Antiikkivillamatot ovat ainutlaatuinen lisä jokaiseen huoneeseen. Ne sopivat täydellisesti olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen, mutta ovat myös mielenkiintoinen lisä toimiston tai käytävän sisustukseen.
Tämän malliston jokainen osa on valmistettu 100 % villasta, mikä tekee tuotteista erittäin kestäviä. Tästä luonnollisesta raaka-aineesta valmistettuja mattoja on arvostettu vuosisatojen ajan niiden korkeasta laadusta ja hygroskooppisista ominaisuuksistaan.

Esitetyt matot ovat iästään huolimatta erinomaisessa kunnossa. Nämä tuotteet on valittu huolella. Jokainen matto puhdistettiin, viimeisteltiin ja valkaistiin huolellisesti, mikä palauttaa sen alkuperäisen kiillon ja paljastaa täyden värinsä. Tämän ansiosta jokainen matto on erinomaisessa kunnossa.

Käsinkudottujen antiikkivillamattojen ominaispiirteet:

- fleece on valmistettu 100% luonnonvillasta;
- jokainen matto on ainutlaatuinen, nämä ovat huolella valittuja tuotteita, jotka näkyvät vain yksittäisinä kappaleina;
- matolla on oma historiansa, joka antaa sisustukseen ainutlaatuisen retro- ja vintage-tunnelman;
- Lyhyen fleecen ansiosta niitä on helppo hoitaa päivittäin.


Kutsumme sinut tutustumaan antiikkikäsin kudottujen villamattovalikoimaamme! Jokaisesta esitellystä matosta ei voi tulla vain koriste-elementti, vaan se voi myös tuoda syrjäisten Ispartan ja Ladikin maakuntien tunnelmaa ja kulttuuria sisätiloihin, pysyen samalla sopusoinnussa ekologian ja kestävän kehityksen ajatuksen kanssa.

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook