Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Puhdista Näytä

Informacje

Shaggy matot

322 tuotetta

 

Haluatko, että ostamasi matot tekevät vaikutuksen ilmiömäisellä ulkonäöllään? Etsitkö ehdotuksia, joiden ansiosta voit muuttaa jokaisen, jopa vaativimman sisustuksen? Haluatko mallin, joka palvelee sinua pitkään ja miellyttää silmääsi? Jos näin on, olet tullu...

 

Haluatko, että ostamasi matot tekevät vaikutuksen ilmiömäisellä ulkonäöllään? Etsitkö ehdotuksia, joiden ansiosta voit muuttaa jokaisen, jopa vaativimman sisustuksen? Haluatko mallin, joka palvelee sinua pitkään ja miellyttää silmääsi? Jos näin on, olet tullut täydelliseen paikkaan! Tässä kategoriassa verkkokauppamme Dywany Łuszczów tarjoaa korkealaatuisia räsymattoja, joita on yksinkertaisesti vaikea sivuuttaa. Shaggy-matot ovat yksinkertaisesti kappaleita, joissa on pitkät hiukset, ja itse termi tulee englannista ja viittaa sanoihin shaggy tai hairy. Tästä syystä saatat törmätä myös termiin shaggy carpets. Niille on myös ominaista kasa, joka voi olla jopa 10 cm pitkä tai pidempi. Koska nämä tekstiilit ovat niin suosittuja, emme voineet jättää niitä myymälästä pois. Tutustu valmistelemiimme malleihin ja valitse sinulle sopiva.

Miksi valita räsymatto?

Tukkamattojen kiistaton etu on ennen kaikkea niiden hyvin näyttävä ulkonäkö. Voitko kuvitella mallia, joka kiinnittää enemmän huomiota kuin pelkkä matto, jossa on pitkä kasa? Todennäköisesti et, ja siksi nämä mallit ovat loistava ratkaisu sekä perinteisiin että modernimpiin huoneisiin. Niiden valinnan avulla voit käyttää sisätiloja ja samalla lisätä niihin ainutlaatuisen luonteen. Näiden mattojen valtava etu on myös juuri se, että ne erottuvat toisistaan pitkän kasansa ansiosta. Käytännössä niiden käyttäminen ja erityisesti niiden päällä käveleminen paljain jaloin on yksinkertaisesti... erittäin miellyttävä ja rentouttava. Sukkamatot ovat siksi erinomainen vaihtoehto makuuhuoneisiin, olohuoneisiin ja myös lastenhuoneisiin. Pikkulapsemme tykkäävätkin leikkiä lattialla. Pitkän nukkaiset matot ovat hyvin paksuja, mikä puolestaan tarkoittaa, että ne eristävät lattiaa fantastisesti. Voimme onnistuneesti sijoittaa tällaisen mallin paneeleihin, laattoihin tai parkettilattioihin. Pitkän nukkainen matto voi myös osoittautua hyväksi ratkaisuksi akustisten ongelmien yhteydessä. Juuri nämä tekstiilit mahdollistavat huoneiden merkittävän hiljentämisen, mikä johtuu niiden tiheästä ja pitkästä nukasta. On mahdotonta olla mainitsematta sitä, että karvainen matto, toisin kuin miltä se saattaa näyttää.... ei ole lainkaan ongelmallista pitää puhtaana. Säännöllisen imuroinnin ja tahranpoiston ansiosta voimme nauttia valitsemamme maton kauniista pinnasta pitkään.

Mitä räsymattoja voit ostaa meiltä?

Olemme vastanneet vaativimpien asiakkaidemme tarpeisiin ja varmistaneet, että tarjonta on todella monipuolista. Onko harmaa räsymatto ostoslistallasi? Jos näin on, pidät varmasti jostakin Micro-, Narin- tai Lapin-mattoistamme. Jos kuitenkin haaveilet vihreästä räsymatosta, etsi Galaxy- tai Berber-malliston kaltaisia malleja. Voit ostaa myös ruskean räsymaton tai valkoisen räsymaton. Tästä värivalikoimasta löydät esimerkiksi Space 3D -mattoja eri sävyissä, kanin turkista jäljitteleviä Bunny-mattoja tai Lapin-mattoja. Sinusta riippuu, valitsetko yksivärisen vaihtoehdon vai kappaleen, joka tekee vaikutuksen myös mielenkiintoisella muotoilullaan. Mikään ei tietenkään estä sinua ostamasta useita erinäköisiä versioita kerralla. Varsinkin jos sisustat parhaillaan useita huoneita kodissasi. Laajan värivalikoiman ja ainutlaatuisten mallien lisäksi mattomme ovat suosittuja myös hyvin erilaisten kokojensa vuoksi. Etsitpä sitten pientä tai suurta mattoa, löydät varmasti sopivan maton. Näitä suosittuja kokoja ovat esimerkiksi räsymatto 160x220, räsymatto 120x170 tai räsymatto 80x150. Jos haaveilet epätavallisesta koosta, jota et löydä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Italialainen matto on loistava ratkaisu moniin tiloihin. Järjestä mallisi huoneeseen, joka ei tähän asti tehnyt vaikutusta ulkonäöllään, ja muutamassa minuutissa ... ...se on täysin erilainen. Asiakkaat valitsevat hyvin usein shaggy-matot juuri siksi, että niiden kaunis työstö yhdistyy erittäin korkeaan laatuun ja houkuttelevaan hintaan. Vielä kerran, kannustamme ja kutsumme teitä lämpimästi tutustumaan näiden ainutlaatuisten tekstiilien variantteihin, jotka olemme valmistaneet. Takaamme, että olet niihin erittäin tyytyväinen. Shaggy-mattojen avulla voidaan luoda ajattomia, tyylikkäitä ja todella houkuttelevia sisustuksia, joissa yksinkertaisesti tekee mieli oleskella. Kannattaa kuitenkin muistaa, että niille ominaisen kasan vuoksi niitä ei suositella usein käytettyihin tiloihin, kuten esimerkiksi keittiöihin. Onneksi muista kategorioistamme löydät varmasti tällaisen valikoiman, joka puolestaan on... tehty keittiötä varten. Nauti ostoksistasi!

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 322 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 322 tuotteesta

Follow us on Facebook