Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Puhdista Näytä

Informacje

Keittiö

335 tuotetta

 

Monet pitävät keittiötä erityisenä sisätilana. Täällä perhe viettää aikaa valmistamalla aterioita yhdessä ja joskus myös syömällä niitä. Siksi haluamme, että sisätilasta tulee viihtyisä ja lämmin. Luonnollinen seuraava askel on kysyä ...

 

Monet pitävät keittiötä erityisenä sisätilana. Täällä perhe viettää aikaa valmistamalla aterioita yhdessä ja joskus myös syömällä niitä. Siksi haluamme, että sisätilasta tulee viihtyisä ja lämmin. Luonnollinen seuraava askel on kysyä itseltämme: sopiiko matto keittiöön? Loppujen lopuksi matto on yksi niistä elementeistä, jotka liittyvät lämpöön, viihtyisyyteen ja täydentävät sisustusta. Me vastaamme: Keittiöiden matot ovat loistava lisä! Vaikka useimmat ihmiset yhdistävät ne edelleen isoäitiemme keittiöihin, se on itse asiassa järjestelyelementti, joka on palaamassa suosioon. Saatavilla olevien mallien suuren valikoiman ansiosta jokainen voi löytää ihanteellisen mallin omaan asuntoonsa ja sisustukseensa. Keittiöissä on yhä useammin puulattioita, joita täydennetään korvaamattomasti muun muassa liukastumista estävillä keittiömatoilla. Toisin kuin näyttää, oikein valittu malli on helppo pitää puhtaana - ilman huolta rumista tahroista. Se on luotettava tapa lämmittää sisätiloja ja korostaa niiden luonnetta. Ehdotamme, mitä kannattaa ottaa huomioon keittiömattoa valittaessa.

Matot keittiöön - miksi sinun pitäisi?

Miksi keittiössä on matto? Onko siihen jokin käytännön syy? Huoneesi tyylistä riippumatta keittiömatto voi täydentää sisustustasi. Tässä kerromme, miksi sinun kannattaa valita tämäntyyppinen ratkaisu.

 • Keittiön lattiat ovat yleensä laattoja tai laminaattia. Nämä ovat kylmiä ja kovia. Keittiön matot sopivat erinomaisesti ihmisille, jotka rakastavat viettää aikaa aterioiden valmistamiseen. Tällainen matto työskentelyalueella vaikuttaa merkittävästi päivittäisen ruoanvalmistuksen mukavuuteen.
 • Keittiön matot ovat tapa lämmittää sisustusta ja korostaa sen luonnetta. Ne voivat elävöittää sisustusta hieman ja lisätä siihen kodikkuutta. Ne sopivat erinomaisesti sekä moderneihin että klassiseen tyyliin sisustettuihin tiloihin. Epäilemättä ne näyttävät täydellisiltä saaren ja muiden huonekalujen välissä.
 • Lisäksi keittiömatto suojaa lattiaa vaurioilta ja naarmuilta. Se on hyvä tapa pehmentää esimerkiksi silloin, kun pudotamme jotain. Lisäksi mattoja käytetään peittämään lattian puutteet, kun meillä ei jostain syystä ole varaa remontoida.
 • Vastoin yleistä uskomusta keittiön matot ovat käytännöllisiä. Riittää, että valitset sopivan mallin, joka sopii täydellisesti tämän huoneen erityispiirteisiin ja tarpeisiimme.
 • Matot - huoneesta riippumatta - ovat perustavanlaatuinen ja edullinen tapa suunnitella sisustus uudelleen. Ne korostavat sen luonnetta ja tuovat esiin sen tärkeimmät piirteet.

Keittiön matto - mitä etsiä valittaessa?

Kun valitset keittiömattoa, sinun on kiinnitettävä huomiota useisiin tärkeisiin seikkoihin. He auttavat sinua valitsemaan oikean mallin, johon kaikki kotitalouden jäsenet ovat tyytyväisiä. Meidän ei pitäisi ottaa ohjenuoraksi vain suunnittelua - vaikka sillä on myös tärkeä rooli koko prosessissa. Seuraavassa on lueteltu elementit, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun ostat mattoa keittiöön.

 • Keittiömattojen tulisi olla matalakasvuisia. Malli, jonka nukka on noin 0,5 senttimetriä pitkä, sopii erinomaisesti keittiön sisustukseen. Lyhyempi nukka ei ime niin paljon likaa kuin pitkä nukka. Lyhyempi nukkamatto toimii hyvin myös paljain jaloin. Siksi räsymallia ei suositella käytännön syistä keittiöön. Lyhyempinukkaiset matot säilyttävät esteettiset ominaisuutensa jopa vuosien käytön ja asianmukaisen hoidon jälkeen. Keittiöiden narumatto on hyvä valinta. Lyhyempi matto helpottaa myös kaikenlaisten murujen poistamista sen rakenteesta.
 • Keittiön maton on oltava oikean muotoinen ja kokoinen. Useimmiten valitaan suorakaiteen tai neliön muotoisia malleja. Myös pyöreät ja soikeat matot ovat yleisiä. Koko on kuitenkin sovitettava siihen paikkaan, johon tämä lisävaruste on tarkoitus sijoittaa. Se ei saa olla liian suuri, eikä sitä saa piilottaa keittiökalusteiden alle, jotta se on helppo siirtää tai nostaa joka kerta, esimerkiksi siivouksen yhteydessä.
 • Keittiön matot ja värimaailma. Kannattaa valita värejä, jotka peittävät lian jossain määrin. Tähän kuuluvat harmaat, ruskeat tai laivastonsiniset värit. Erilaiset väriyhdistelmät, geometriset tai kukkakuviot toimivat hyvin.
 • Keittiön mattojen on myös oltava helposti puhdistettavia. Mistä keittiömatto on tehty? Parhaita ovat synteettikuitumallit, jotka voidaan pestä. Ne kestävät vettä ja matonpesuaineita. Ne poistavat myös yksittäisiä tahroja ilman, että koko mattoa tarvitsee pestä.

Inspiraatioita: Mikä matto keittiöön?

Keittiöiden narumatot eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat myös kestäviä. Kestää kulutusta ja muodonmuutoksia. Ne ovat käytännöllisiä malleja, jotka on helppo puhdistaa. Suuren värivalikoiman ansiosta jokainen voi löytää kotiinsa sopivan värin.

 • Keittiöiden narumatot eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat myös kestäviä. Kestää kulutusta ja muodonmuutoksia. Ne ovat käytännöllisiä malleja, jotka on helppo puhdistaa. Suuren värivalikoiman ansiosta jokainen voi löytää kotiinsa sopivan värin.
 • - Geometrisia kuvioita sisältävä keittiömatto on erinomainen tapa korostaa sisustuksen modernia luonnetta. Lisäksi se peittää täydellisesti mahdolliset tahrat.
 • - Keittiöiden kukkamatot ovat ehdotus perinteiseen tyyliin sisustettuihin sisätiloihin. Ne lämmittävät sisätiloja, antavat niille kodikkaan luonteen ja peittävät tahrat hyvin.
 • - Keittiömatto tiskialtaan alle vai matto koko huoneen avoimeen tilaan? Kaikki riippuu siitä, mikä on käsityksesi sisustuksesta. Molemmat versiot toimivat hyvin, vaikka keittiöihin suositellaankin pienempiä malleja.

Keittiön maton on ennen kaikkea oltava käytännöllinen - helppo imuroida ja märkäpuhdistaa. Liukumaton pinnoite estää onnettomuudet keittiössä. Pehmeä rakenne lisää viihtyisyyttä ja tuo miellyttävää lämpöä jaloillesi eristämällä lattian kylmyyttä.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 335 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 335 tuotteesta

Follow us on Facebook