Villa matto OMEGA Mamluk Vintage, ruusuke tummansininen

Uusi tuote

DYWILAN

matteriaali: 100% luonnon villaa

paksuus: noin 9 mm

paino: 2,60 kg/m

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

351,15 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

Pehmeä, lämmin, luonnollinen - tutustu OMEGA-villamallistoon.


Olohuone on yksi jokaisen kodin tärkeimmistä huoneista. Siksi kannattaa varmistaa, että ilmapiiri siellä on otollinen lepoon ja miellyttäviin hetkiin. Tämän varmistamiseksi kannattaa valita erittäin tärkeä lisävaruste - matto.
OMEGA-malliston villamatot ovat ajaton tuote, joka on ilahduttanut monia vintage- ja retrotyylien ystäviä pehmeydellään ja lämmöllään. Hienovaraiset itämaiset kuviot yhdistettynä uskomattoman tyylikkäisiin väreihin luovat kauniin tilan lepoon ja leikkiin.
OMEGA-mattojen valmistuksessa käytetty villa on 100-prosenttisesti luonnollista ja uusiutuvaa materiaalia. Tämän ansiosta voimme olla varmoja siitä, että elämme sopusoinnussa luonnon kanssa. Villan ominaisuudet ovat olleet korvaamattomia sukupolvien ajan. Materiaalin lämpö antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua rankan päivän jälkeen. Villa sopii erinomaisesti sisätiloihin, joissa on ongelmia oikean kosteuden ylläpitämisessä. Tämän raaka-aineen luonnollinen ominaisuus on, että se imee kosteutta, kun kosteutta on liikaa, ja antaa sitä takaisin, kun sitä ei ole.


OMEGA-maton ominaisuudet:

- Valmistettu 100 % luonnollisesta villamateriaalista. Siksi se on ympäristöystävällinen;
- Tyylikkäät ja kauniit värit yhdistettynä vintage-kuvioon tekevät sisustuksesta lähes kuninkaallisen;
- Sillä on OEKO-TEX-sertifikaatti, joka takaa ympäristölle ja ihmisille turvallisen koostumuksen;
- Korkein laatu yhdistettynä materiaalin korkeaan kestävyyteen ja joustavuuteen tekevät tästä tuotteesta kauniin koristeen moneksi vuodeksi;
- Villamatto saattaa aluksi pölyttyä hieman - tämä on materiaalin luonnollinen ominaisuus. Voimme kuitenkin vakuuttaa, että se ei ole millään tavalla hankalaa tai haitallista.

Tuo sisustukseesi hieman ylellisyyttä - villamattojen ansiosta se on hyvin helposti mahdollista. Synteettisiin mattoihin verrattuna paljon korkeampi laatu tekee kotitalouden jäsenet tyytyväisiksi maton mukavuuteen ja pehmeyteen monien vuosien ajan.


Olohuone, makuuhuone vai kenties käytävä? Mihin huoneeseen kodissasi sopisi parhaiten OMEGA-villamatto?


Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook