Villa matto KASHQAI 4303 106 Kukat, runko beige / punaruskea

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 10 mm

paino yhteensä: noin 2,8 kg/m2

eräänlainen lanka: 100% villaa

paalun tiheys: 670.000 pkt/m2

tuotantomaa: BELGIAN

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

175,45 € sis. alv


Huom: Viimeinen tuote varastossa!

Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliKukat

Tiedot

KASHQAI-malliston villamatot - toiminnallisuutta ja eleganssia klassiseen tyyliin

Haluatko lisätä ripauksen luksusta kotisi sisustukseen? Villamatot tarjoavat ratkaisun, joka mahdollistaa tämän hyvin yksinkertaisella tavalla. Synteettisiin matoihin verrattuna huomattavasti korkeampi laatu varmistaa, että asukkaat ilahtuvat maton mukavuudesta ja pehmeydestä vuosien ajan.

KASHQAI-malliston villamatot ovat täydellinen yhdistelmä vintage-tyylin ystäville ja ekologisia ratkaisuja etsiville. Villa on paras tähän mennessä tunnettu materiaali tekstiilien, kuten vaatteiden tai jopa mattojen valmistukseen. Villamattojen pehmeys ja lämpö tekevät varmasti vaikutuksen vaativimpiinkin asiakkaisiin. Tällainen mukavuuden ja toiminnallisuuden yhdistelmä toimii täydellisesti huoneissa, joissa rentoutuminen on avainasemassa tai joissa tarvitaan vähän lämpöä. Villamatot tunnetaan myös kestävyydestään ja kulutuskestävyydestään. Kuitujen luonnollisen kimmoisuuden ansiosta nämä matot säilyttävät muotonsa ja ulkonäkönsä jopa useita vuosia. KASHQAI-matomme tulevat belgialaiselta OSTA-tehtaalta, joka on kuuluisa korkealaatuisista tuotteistaan ja huomioimisesta pienimpiin yksityiskohtiin.

Villamatto sopii parhaiten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai pukuhuoneeseen. Tällä luonnollisella materiaalilla on kuitenkin yksi haittapuoli - se imee nopeasti nestemäiset tahrat. Siksi emme suosittele villamattojen käyttöä keittiössä, vaikka ne varmasti täydentäisivät tätä huonetta kauniisti.

KASHQAI-maton ominaispiirteet:

  • Valmistettu kokonaan villasta - ekologinen materiaali, joka on täysin luontoystävällinen;
  • Kauniit värit yhdistettynä vintage-kuvioihin täydentävät täydellisesti mitä tahansa sisustusta, erityisesti retro-tyylisiä;
  • OEKO-TEX-sertifioitu - tuote on testattu ja sertifioitu, mikä varmistaa käyttäjien ja ympäristön turvallisuuden;
  • Korkein laatu yhdistettynä materiaalin suureen kestävyyteen ja joustavuuteen tarkoittaa, että tämä tuote toimii kauniina koristeena jopa useita vuosia;
  • Villamatto voi aluksi irtoaa hieman - tämä on tämän materiaalin luonnollinen ominaisuus. Vakuutamme kuitenkin, että se ei ole millään tavalla hankalaa tai haitallista.

Tuo ripaus luksusta kotiisi KASHQAI-matoilla!

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook