NEPAL 2100 sand, beige matto - villainen, kaksipuolinen, luonnollinen

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 18 mm

kokonaispaino: noin 2,0 kg/m2

lankatyyppi: 100% villaa

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

37,65 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

NEPAL-mattokokoelma on kunnianosoitus luonnolle ja käsityöperinteille.

Jokainen tämän malliston matto on ainutlaatuinen tuote, täysin käsintehty korkealaatuisista raaka-aineista. Tämä epätavallinen yhdistelmä Uuden-Seelannin villaa ja perinteistä kutomakoneiden kudontaa antaa näille matoille ainutlaatuisen luonteen.

NEPAL-malliston tärkein etu on 100 % uusiseelantilaisen villan käyttö, joka takaa paitsi kestävyyden myös vertaansa vailla olevan pehmeyden ja poikkeuksellisen laadun. Jokainen tämän malliston matto on valmistettu perinteisellä kangaskutomalla, mikä tarkoittaa, että ne eivät ole massatuotantoa, vaan ammattitaitoisten käsityöläisten luomia. Tämä käsintehty prosessi antaa matoille ainutlaatuisen luonteen, mikä tekee jokaisesta ainutlaatuisen.

Käytännöllinen ratkaisu on maton kaksipuolisuus, mikä pidentää sen käyttöikää. Malliston maalaismainen luonne sopii täydellisesti erilaisiin sisustuksiin ja lisää lämpöä ja viihtyisyyttä. Nämä matot sopivat täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen ja antavat huoneille ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen tällä hetkellä muodikkaalla retro-tunnelmalla. On myös syytä korostaa, että NEPAL-matoissa käytetyllä villalla on luonnollisia antiallergisia ja hygroskooppisia ominaisuuksia ja se on helppo pitää puhtaana. Se on ekologinen valinta niille, jotka arvostavat paitsi estetiikkaa myös ympäristöstä.

NEPAL-kokoelman ominaispiirteet:

- villan luonnolliset värit herkästä beigestä kylläiseen ruskeaan;
- 100 % luonnollisen Uuden-Seelannin villan käyttö
- sinulla on OEKO-Tex-sertifikaatti, joka osoittaa, että ne ovat turvallisia käyttäjille ja ympäristölle;
- voidaan käyttää lattialämmityksen kanssa.


NEPAL-kokoelma ei ole vain mattoja - se on ilmaus intohimosta, perinteestä ja luonnon kauneudesta huolehtimisesta, joka voidaan tuoda koteihin.

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook