Matto KESHAN itämainen klassinen 7521/53555 beige / laivastonsininen

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 9 mm

kokonaispaino: noin 2,80 kg/m2

lankatyyppi: 100% villaa

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

112,95 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

Rakastatko ylellisyyttä? Jos näin on, villamatot on luotu sinua ajatellen!

Kuvittele suosikkivillapuserosi... lämmin ja pehmeä. Sen koskettaminen tuottaa mielihyvää ja saa sinut tuntemaan olosi erittäin mukavaksi. Entä jos samasta materiaalista tehtäisiin matto? Se on täysin mahdollista. Villa on ylivoimaisesti paras luonnonmateriaali mattojen valmistukseen.

KESHAN-mattomallisto on valmistettu 100 % villasta. Se on luonnollinen ja täysin uusiutuva raaka-aine. Sen ominaisuudet ovat ihanteelliset koteihin, joissa on vaikea ylläpitää oikeaa ilmankosteutta. Villa imee kosteutta ilmasta, kun sitä on liikaa, ja luovuttaa sitä takaisin, kun sitä on liian vähän. Tämä on erittäin terveellistä hengityselimille, erityisesti ihmisille, joilla on sen kanssa ongelmia.

Villamatto on myös sensaatiomainen lämmöneriste. Voit huoletta asettaa sen kylmälle lattialle, ja sen päällä käveleminen on silti mukavaa. Sisätilat eristetään lisäksi, mikä helpottaa oikean lämpötilan ylläpitämistä.

Jos etsit ihanteellista tuotetta takan lähelle, villamatto on paras valinta. Villa on paloturvallinen materiaali. Hehkuva hiili vain sulattaa kuidut. Synteettinen kasa voi sen sijaan syttyä tuleen ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa tulipalon.

Ei siis ole epäilystäkään siitä, että villamattojen verrattain korkea laatu kompensoi niiden suhteellisen korkeamman hinnan. Villan laaja käyttöalue ja ihanat ominaisuudet on tunnettu ja arvostettu jo monien sukupolvien ajan. KESHAN-malliston matoissa hyödynnetään täysin sen materiaalin edut, josta ne on valmistettu. Lisäksi vintage-tyyliset kuviot korostavat tuotteen ajattomuutta.

Maton ominaisuudet KESHAN:

  • Se on valmistettu 100 % luonnonmateriaalista - villasta. Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen;
  • Tyylikkäät ja kauniit värit yhdistettynä vintage-tyyliseen kuvioon tuovat paljon eleganssia ja ylellisyyttä mihin tahansa sisustukseen;
  • Se on OEKO-TEX-sertifioitu, mikä takaa ympäristölle ja ihmisille turvallisen koostumuksen;
  • Korkein laatu yhdistettynä materiaalin korkeaan kestävyyteen ja joustavuuteen tarkoittaa, että tämä tuote toimii kauniina koristeena useita vuosia tai jopa kauemmin;
  • Villamatto voi aluksi pölyttyä kevyesti - tämä on materiaalin luonnollinen ominaisuus. Vakuutamme kuitenkin, että tämä ei ole millään tavalla häiritsevää tai haitallista.

KESHAN-mattoa valittaessa kannattaa myös muistaa, että villa imee itseensä nestemäistä likaa. Vaikka tämä matto sopii erinomaisesti olohuoneeseen, se ei ehkä toimi yhtä hyvin keittiössä.

Luonnon kanssa sopusoinnussa eläminen on nykyään erittäin tärkeää. Siksi villamatto on varmasti hyvä päätös. Kauniita, tyylikkäitä, luonnollisia... Nämä ovat KESHAN-malliston matot. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat rakastavat niitä - rakastatko sinä?

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Follow us on Facebook