TEKONURMI YARA rulla

Uusi tuote

paksuus: noin 25 mm

paino: noin 1540 g/m2

lankatyyppi: 75% polyesteri + 25% polypropeeni

tuotantomaa: Belgian

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä
  Ostatko lisää jaksoja? Ilmoita pituudet kommenteissa

Miten käsitellä useamman kappaleen ostoa? Esimerkkejä:
  • Tarvitset 2 kpl. 2,00 juoksumetriä -> tilaat 4,00 juoksumetriä ja ilmoitat tilauksen kommenteissa: 2 kpl. 2,00 juoksumetriä
  • Tarvitset 1,50 juoksumetriä + 6,00 juoksumetriä = 7,50 juoksumetriä -> tilaat 7,50 juoksumetriä, tilauksen kommenteissa ilmoitat 1 kpl - 1,50 juoksumetriä + 1 kpl - 6,00 juoksumetriä.
  • Tarvitset 2 kpl 1 juoksumetriä ja 1 kpl 6,40 juoksumetriä = 8,40 juoksumetriä -> tilaat 8,40 juoksumetriä ja tilauksen kommentteihin merkitset: 2 kpl 1,00 juoksumetriä + 1 kpl 6,40 juoksumetriä.

18,83 € sis. alv


voit ilmoittaa määrän, esim. 2.15

Lisätiedot

MateriaaliPolypropeeni
MuotoMuut
MalliIlman kuviota

Tiedot

Mietitkö mitä tehdä nauttiaksesi kauniista nurmikosta ympäri vuoden? Meillä on ratkaisu!

Ruohoa jäljittelevä mattolattia on tulossa yhä suositummaksi. Aiemmin urheilutiloistaan ​​tunnettu se parantaa nyt kotiemme parvekkeiden ja terassien kokoonpanoja.
Tekonurmea voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä, kuten puutarhoissa, joita on luonnostaan ​​vaikea ylläpitää, sekä lasten leikkipaikoilla ja uima-altaiden ympärillä.
Oikeaa nurmikkoa on paljon vaikeampi ylläpitää - ruohonleikkurin ja lannoitteiden hankintaan käytettävän rahan lisäksi meidän on käytettävä paljon aikaa ruohon pitämiseen täydellisenä.
Kun valitset tekonurmea, ongelma ratkeaa itsestään!
Kaunis ja vihreä ympäri vuoden - nämä ovat tekonurmen tärkeimmät edut. Valmistettu korkealaatuisesta polypropeenista, se ei ole vain mukava käyttää, vaan se on myös erittäin kestävä ja säänkestävä.
Kesärentoutuminen nurmikolla, grilli ystävien kanssa tai lasten kanssa leikkiminen sellaisessa valmistetussa tilassa on puhdasta nautintoa.

Synteettinen nurmi on myös paljon turvallisempi ihmisille, jotka kamppailevat allergioiden kanssa päivittäin.
Huhtikuun ja heinäkuun välinen ajanjakso on heinän siitepölylle allergisille todellinen piina. Kun valitset synteettistä materiaalia, jopa ihmiset, joilla on tällainen ongelma, voivat viettää aikaa ulkona ilman pelkoa.
Keinotekoinen ruoho on myös paljon turvallisempaa lapsille. Pehmeiden ja joustavien materiaalien käytön ansiosta se on parempi iskunvaimennin mm. pudota kuin perinteinen nurmikko.

Keinotekoisen nurmikon ominaisuudet:

- Valmistettu 100 % polypropeenista, mikä tekee ruohosta kestävän sääolosuhteita, samalla kun se on pehmeää ja miellyttävää koskettaa;
- Ruoho vaimentaa täydellisesti esimerkiksi putoamista ja suojaa maan kylmältä;
- Monet saatavilla olevat koot mahdollistavat unelmiesi tilan luomisen;
- Nykyaikaisessa tuotantotekniikassa on käytetty menetelmiä, joilla vesi pääsee kulkemaan tuotteen läpi, minkä ansiosta lätäköitä ei muodostu;
- Erittäin helppo koota.

Joten jos haaveilet kauniista paikasta levätä tai et halua viettää kaikkea vapaa-aikaasi luonnollisen nurmikon hoitamiseen – tekonurmi on täydellinen ratkaisu sinulle. Yllätä perheesi ja ystäväsi kauniilla nurmikolla myös talvella.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook