Matto moroc 22331 beige / kerma

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 5 mm i 15 mm

kokonaispaino: noin 1,85 kg/m2

lankatyyppi: 100% Bavillaa

kierrätetty puuvillamatto

konepestävä 30 asteessa

Tuottaja: Dywany Łuszczów

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

33,89 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliPuuvilla
MuotoSuorakulmainen
MalliGeometria

Tiedot

Ekologinen matto - kierrätyspuuvillaa

Matto on yksi tunnelmaa lämmittävistä ja silmiämme esteettisesti miellyttävistä sisustustarvikkeista. Siitä lähtien, kun elämäntyylimme alkoi muuttua, valitsemme terveydellemme ja hyvinvoinnillemme parasta, siksi yhä useammat asiakkaat valitsevat ekologisen maton. Tämä ratkaisu on ympäristöystävällinen ja allergikoiden ei tarvitse olla huolissaan terveysongelmistaan. On myös erittäin tärkeää, että sitä voidaan käyttää missä haluat.

Luonnollinen matto kotiisi

Laadukkaan maton valinnassa kotiin on monia positiivisia puolia. Ekologisella matolla on monia etuja, jotka tulee ottaa huomioon valittaessa sinulle sopivaa mallia. Ensinnäkin ne ovat:

- kierrätyspuuvillamatot: se on ekologinen tuote, ihanteellinen niille, jotka vihaavat keinotekoista jätettä ja rakastavat luonnontuotteita;
- voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa, mikä on erittäin kätevää, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että matto likaantuu nopeasti, se voidaan päivittää milloin tahansa
- ulkomatot, joita voidaan käyttää parvekkeella tai terassilla. Tuotteemme eivät pelkää muuttuvia sääolosuhteita.

Kierrätyspuuvillasta valmistetut matomme voidaan sijoittaa periaatteessa minne tahansa. Olohuoneessa, lastenhuoneessa ja makuuhuoneessa. Niissä on kaksi kuitutasoa, jotka sulautuvat kauniisti toisiinsa. Kontrastivärit lämmittävät kotisi auraa.

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook