Matto LAPIN Shaggy väri norsunluu / musta liukastumisenesto, pese

Uusi tuote

matton paksuus: noin 40 mm

kokonaispaino: noin 1,30 kg/m2

lankatyyppi: 100% polyesteri

▪ matto on konepestävä

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

29,87 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliPolyesteri
MuotoSuorakulmainen
MalliIlman kuviota

Tiedot

Lapin Shaggy musta/norunluinen matto, liukumaton, pestävä

Tietyn kankaan oikea sovittaminen tilaan, johon matto sijoitetaan, on erittäin tärkeää. Jokaisessa huoneessa on hieman erilainen luonne, joten huolella harkittu valinta antaa sinulle mahdollisuuden nauttia hyvin säilyneestä tuotteesta pidempään. Tarjoamamme Lapin liukastumisenestomatto on valmistettu kahdesta langasta kauniissa väreissä - norsunluusta ja mustasta. Joten mikä tahansa huone, jossa on tämä tuote, huokuu hienovaraista eleganssia. Tuotteemme avulla sinulla on mahdollisuus upottaa jalkasi maton kasaan, joka muistuttaa aitoa kanin turkkia.

Lapin pehmeä liukumaton matto kotiisi

Kun valitsemme kotiimme oikean maton, sen tulee täydentää täydellisesti huonetta, jossa se sijaitsee. Lapin-matto mukautuu vakiomuotonsa ansiosta moneen tilaan, ja samalla se on myös tuote, joka:

    • valmistettu 100 % polyesterilangasta;
    • jäniksen turkisjäljitelmä;
    • jossa jokainen yksittäinen säie on värjätty alapuolelta eri väriseksi kuin yläpuolelta, mikä luo visuaalisen vaikutelman, joka antaa vaikutelman aidosta jäniksen turkiksesta;
    • jossa on liukastumista estävä ja joustava 3D MESH -maton selkämys, joten matto tarjoaa koko elinkaarensa ajan korkeatasoista mukavuutta ja pehmustusta puristumista vastaan;
    • jotka voidaan pestä pyykinpesukoneessa herkille esineille tarkoitetulla ohjelmalla enintään 30 °C:n lämpötilassa.

Voidaan sanoa, että tarjoamamme matto sopii täydellisesti moderneihin tiloihin tekstuurin ja tyylikkäiden värien ansiosta. Se näyttää hyvältä olohuoneessa, makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Se on turvallinen lapsille.

Valikoimastamme löytyy myös samantyyppisiä ympyrän muotoinen mattoja, joten suosittelemme yhdistämään ne ja luomaan näyttävän kokonaisuuden.

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Follow us on Facebook