Matto, Matto GLOSS moderni 6776 85 tyylikäs, kehys, Kreikkalainen musta / väri norsunluu

Uusi tuote

fleecen korkeus: 12 mm

kokonaispaino: noin 2,70 kg/m2 ( paino voi vaihdella mallin mukaan )

lankatyyppi: Polypropeeni + Polyesteri Shrink

Tuottaja: Dywany Łuszczów

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

45,18 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliPolypropeeni + Polyesteri Shrink
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

Muuta käytäväsi nykyaikaisilla GLOSS-kokoelman matoilla

Matot ovat koriste-elementtejä, jotka voivat muuttaa sisustusta. Ne tuovat tilaan paljon lämpöä ja mukavuutta. Olohuoneesta tai makuuhuoneesta tulee välittömästi viihtyisämpi ja se saa ainutlaatuisen tunnelman. Mitä jos tämä uskomaton käyttömukavuus siirrettäisiin maton avulla myös käytävään ja eteiseen? Nämä huoneet kannattaa muistaa, koska ne ovat yleensä ensimmäiset, joihin tulemme kosketuksiin astuessamme taloon.

GLOSS-mattomallisto on luotu nykyaikaisten ratkaisujen ystäville ja ihmisille, jotka haluavat hieman rikkoa klassisia kuvioita. Modernit kuviot yhdistettynä ilmeikkäisiin mutta klassisiin väreihin muuttavat sisustuksen täysin.

Monien esteettisten etujen lisäksi kulkutiet ovat myös erittäin käytännöllinen sisustuselementti. Käytävässä tai käytävässä ne estävät kenkien lian, joka ei enää leviä taloon. Niitä voidaan käyttää myös keittiössä, jolloin ne tarjoavat mukavuutta ja miellyttäviä tuntemuksia jalkojen alla.

Jalkakäytävän puhdistaminen on nopeaa, helppoa ja miellyttävää. Tuotannossa käytetyt synteettiset materiaalit eivät vaadi erityistä hoitoa. Säännöllinen imurointi ja suurempien tahrojen tapauksessa kostea liina riittää.

GLOSS-matoille ominaiset ominaisuudet:

      • Harmaan ja valkoisen yhdistelmä ajattoman kreikkalaisen avainmotiivin kanssa hajottaa kauniisti klassiset sisätilat tuoden esiin modernin sävelen ilman, että eleganssia ja tyylikkyyttä vähennetään.
      • Valmistuksessa käytettiin kolmen tyyppistä lankaa: polypropeenia, polyesterikutistuvaa ja kiiltävää polyesteriä. Nämä materiaalit ovat erittäin kestäviä ja miellyttäviä kosketukseen;
      • Mattoja on saatavana leveyksinä 60–80 cm ja pituuksina 200–300 cm, joten voit helposti valita täydellisen tuotteen tiettyyn sisustukseen;
      • Matolla on ÖKO-TEX-sertifikaatti, mikä takaa turvallisen koostumuksen sekä ihmisille että ympäristölle;
      • Synteettiset matot sopivat allergikoille ja lapsille;
      • GLOSS-kokoelmaa valmistetaan myös suorakaiteen ja pyöreän muotoisina. Tämä tarkoittaa, että voit valita tuotteen samasta mallistosta melkein mihin tahansa talon huoneeseen;

Yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta - nämä ovat GLOSS-mattojen tärkeimmät ominaisuudet. Heitä rakastavat modernin muotoilun harrastajat, mutta myös ihmiset, jotka eivät halua viettää useita tunteja päivässä siivoamiseen.

Haluatko nopeasti ja helposti tuoda eleganssia käytävällesi ja korostaa sen modernia luonnetta? GLOSS-mattokokoelma on täydellinen tähän tehtävään!

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Follow us on Facebook