Juoksija EMERALD yksinomainen 81953 glamouria, tyylikäs geometrinen musta / hopea

Uusi tuote

fleecen korkeus: 12 mm

kokonaispaino: noin 2,40 kg/m2 ( paino voi vaihdella mallin mukaan )

lankatyyppi: Polypropeeni + Polyesteri Shrink

Tuottaja: Dywany Łuszczów

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä
  Ostatko lisää jaksoja? Ilmoita pituudet kommenteissa

Miten käsitellä useamman kappaleen ostoa? Esimerkkejä:
  • Tarvitset 2 kpl. 2,00 juoksumetriä -> tilaat 4,00 juoksumetriä ja ilmoitat tilauksen kommenteissa: 2 kpl. 2,00 juoksumetriä
  • Tarvitset 1,50 juoksumetriä + 6,00 juoksumetriä = 7,50 juoksumetriä -> tilaat 7,50 juoksumetriä, tilauksen kommenteissa ilmoitat 1 kpl - 1,50 juoksumetriä + 1 kpl - 6,00 juoksumetriä.
  • Tarvitset 2 kpl 1 juoksumetriä ja 1 kpl 6,40 juoksumetriä = 8,40 juoksumetriä -> tilaat 8,40 juoksumetriä ja tilauksen kommentteihin merkitset: 2 kpl 1,00 juoksumetriä + 1 kpl 6,40 juoksumetriä.

26,36 € sis. alv


voit ilmoittaa määrän, esim. 2.15

Lisätiedot

MateriaaliPolypropeeni + Polyesteri Shrink
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

Ylellisyyttä ja eleganssia kotiin - EMERALD-malliston matot

Matto on lisävaruste, joka hyvin usein hallitsee sisustuksen luonnetta sisustuksen pääelementtinä. Valitaan siis malli, joka korostaa asunnon tyyliä muotoilullaan.
EMERALD-malliston matot ovat kauniita asusteita glamour-tyyliin. Muodikkaat kuviot yhdistettynä uskomattoman tyylikkäisiin väreihin saavat maton tuomaan ripauksen ylellisyyttä mihin tahansa sisustukseen. Esteettisten arvojen lisäksi malliston kiistaton etu on myös korkein laatu. Polypropeeni, johon on lisätty polyesteriä, tekee kodin jäsenet ja vieraat tyytyväisiksi maton tarjoamasta mukavuudesta. Näiden kuitujen yhdistelmä saa maton muuttamaan hieman sävyjään valon tulokulmasta riippuen, ja lanka kimaltelee - tämä on polyesterin luonnollinen ominaisuus.
EMERALD-mattojen eksklusiivinen muotoilu sopii täydellisesti olohuoneen, makuuhuoneen tai minkä tahansa muun tilan sisustukseen. Se täydentää täydellisesti modernia sisustusta. Klassisissa järjestelyissä tyylikkäät värit korostavat tyylin rauhaa ja harmoniaa.

EMERALD-malliston mattojen ominaisuudet:

- Maukkaat kuviot yhdistettynä tyylikkäisiin väreihin ilahduttavat kaikkia glamour-tyylin ja modernin tyylikkyyden ystäviä;
- Hopean lisäys jokaiseen kuvioon korostaa malliston eleganssia ja nykyaikaisuutta;
- 12 mm:n nukka on helppo puhdistaa, säännöllinen imurointi riittää pitämään maton hyvännäköisenä monta vuotta;
- Korkealaatuisen polypropeenin ja kutistuvan polyesterin yhdistelmä tekee EMERALD-malliston matoista kestäviä, kulutusta kestäviä ja miellyttävän tuntuisia;
- Synteettinen lanka on täysin turvallista allergikoille, lapsille ja ympäristölle, kuten OEKO-TEX-sertifikaatti vahvistaa;
- Mattoa voidaan käyttää myös lattialämmityksen kanssa;

Glamour-tyyliset sisätilat ihastuttavat eleganssillaan ja tyylillään. EMERADL-matto, jossa on kauniit ja tyylikkäät värit, on epäilemättä täydellinen lisä koko järjestelyyn.


Rakastuimme EMERALD-malliston mattoihin ensi silmäyksellä! Kuinka paljon pidit niistä?

 

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Follow us on Facebook