CASABLANCA WASHABLE 71511060 matto beige / harmaa - pestävä, melange, silmukka

Uusi tuote

matton paksuus: noin 10 mm

kokonaispaino: noin 1,90 kg/m2

lankatyyppi: 100% polypropeeni

matto on konepestävä

tuotantomaa: BELGIAN

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

52,46 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliPolyesteri
MuotoSuorakulmainen
MalliIlman kuviota

Tiedot

CASABLANCA Pestävä matto – kaunis ja käytännöllinen ratkaisu kotiisi

Kuviottomat matot hallitsevat jatkuvasti sisustustrendejä. Ne ovat ajattomia, monipuolisia, ja ne voidaan räätälöidä kirjaimellisesti mihin tahansa tilaan, tyyliin tai käyttäjän mieltymykseen. Ei ihme, että CASABLANCA-mattokokoelma on valloittanut tuhansien käyttäjien sydämet.

CASABLANCA WASHABLE -mattomallisto on sarja ainutlaatuisia tuotteita, joita ihailevat hyvän tyylin ystävät, mutta myös käytännöllisiä ratkaisuja arvostavat. Uuden CASABLANCA-mattosarjan suurin etu on, että ne voidaan pestä pesukoneessa erityisen huovutetun taustan ansiosta. Maton silmukkapino on myös erittäin helppo pitää puhtaana. Lisäksi laadukkaat kuidut yhdistettynä kauniisiin väreihin antavat jokaiseen sisustukseen täysin uuden luonteen. Tämän maton imurointi on paljon nopeampaa kuin muiden tuotteiden kanssa, ja suurempi lika irtoaa helposti kostealla liinalla.

CASABLANCA WASHABLE matot ovat erinomainen ratkaisu lemmikkieläinten omistajille. Maton silmukkakangas on erittäin helppo puhdistaa turkista. Myös pienimmät käyttäjät rakastavat tätä mattosarjaa - pienimmätkään lelut eivät katoa rullalle käärittyyn pinoon ja tahrat on helppo poistaa. CASABLANCA-kokoelman matot sopivat siis täydellisesti jokaiseen kotiin ja mukautuvat täysin asukkaiden tarpeisiin. Samaan aikaan niiden kaunis muotoilu tuo sisustukseen eleganssia, lämpöä ja ainutlaatuista charmia.

CASABLANCA WASHABLE -maton ominaisuudet:

  - Kauniit, luonnolliset värit, jotka sekoittuvat hyvin mihin tahansa tyyliin olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä, käytävässä, toimistossa tai lastenhuoneessa;
  - Valmistettu kokonaan polypropeenista - erittäin kestävä ja rypistymätön synteettinen materiaali;
  - Voidaan pestä koneessa. Muista vain, ettei pesulämpötila ylitä 40 °C;
  - Tuotteella on Öko-Tex-sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että matto on täysin turvallinen allergikoille, lapsille eikä vahingoita ympäristöä;
- Voidaan käyttää myös lattialämmityksen kanssa.

Tarkista itse ja ota selvää, miksi tuhannet ihmiset ovat rakastuneet CASABLANCA-mattokokoelmaan!

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook