Matto BONO 8283 Katu, eläimet kerma / vaaleanharmaa

Uusi tuote

  • maton paksuus: 4 mm
  • kokonaispaino: noin 1,10 kg/m2
  • lankatyyppi: polyesteri
  • valmistaja: Dywany Łuszczów

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

24,85 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliPolyesteri
MuotoSuorakulmainen
MalliEläinkuviot

Tiedot

BONO-matot - kauniit ja mukavat, suunniteltu lapsia ajatellen.

Lasten matto ei ole vain käytännöllinen elementti huoneen sisustuksessa, vaan myös tärkeä tekijä, joka tukee kehitystä leikin aikana. Oikein valittuna sekä vanhemman että lapsen mieltymysten mukaan se toimii kauniina ja erittäin käytännöllisenä koristeena. Pienimpien lasten huoneessa matto toimii loistavasti leikkimattona tuoden mukanaan mielenkiintoisen elementin aistikokemusten kehittämiseen ja turvavyöhykkeen luomiseen. Vanhemmille lapsille se toimii hyvin korostavana elementtinä suosikkiaiheen korostamiseen ja huoneen lämmittämiseen.

BONO-kokoelman lasten matoissa yhdistyvät kauniit värit ja aiheet, joista kaikki lapset pitävät. Jokainen matto on pehmeä ja miellyttävä koskettaa, mikä tarjoaa lapselle korkean mukavuuden lattialeikin aikana. Matala nukka on myös täysin turvallinen leikkiympäristö, sillä pienimmätkään lelun osat eivät sotkeudu maton kuituihin. BONO lasten matot ovat konepestäviä. Tämä on valtava etu, koska peliaika johtaa usein moniin tahroihin. Nopean pesun ansiosta ei tarvitse huolehtia liiallisesta siivouksesta. Se on myös loistava ratkaisu allergikoille - matto on aina puhdas eikä siinä ole ärsyttäviä allergeeneja.

BONO-kokoelman mattojen ominaispiirteet:

  • Kauniit, vaimeat värit yhdistettynä nuorimpien rakastamiin aiheisiin täydentävät täydellisesti minkä tahansa lastenhuoneen järjestelyä;
  • Valmistettu 100 % polyesterista - materiaali, joka kestää erittäin hyvin mekaanisia vaurioita ja murskausta;
  • 4 mm:n nukka on erittäin miellyttävä koskettaa ja turvallinen - pienimmätkään leluelementit eivät eksy siihen;
  • Matot voidaan pestä koneessa - mikä tekee puhdistamisesta poikkeuksellisen helppoa, nopeaa ja miellyttävää;
  • Ne sopivat allergikoille - täyssynteettinen materiaali, josta ne on valmistettu, ei aiheuta allergioita tai ärsytystä. Lisäksi maton pesumahdollisuus helpottaa maton pitämistä moitteettoman puhtaana;
  • Ne toimivat hyvin myös lattialämmityksen kanssa.

Tee lapsesi huoneesta kodikas, mukava ja ennen kaikkea turvallinen paikka leikkiin ja kehitykseen. BONO-kokoelman lasten matot ovat täydellinen lisä, josta pienimmät rakastavat.

 

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook