Matto AKRYYLI VALS 6744 Abstraktio vintage harmaa / sininen

Uusi tuote

paksusti kudottu matto

kokonaispaksuus: noin 13 mm

kokonaispaino: noin 3,0 kg/m2

lankatyyppi: 100% Akryyli

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

67,77 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliAkryyli
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

VALS-akryylimatot - täydellinen ratkaisu eleganssin ystäville.

Ennen kuin valitsemme täydellisen maton kotiimme, kysymme usein paljon kysymyksiä. Mikä matto kannattaa valita, jotta se pysyy kauniina monta vuotta? Mikä tuote on paras allergioista kärsiville? Missä tuotteessa yhdistyvät korkea laatu ja kaunis muotoilu? Kaikkiin näihin kysymyksiin on vain yksi vastaus - VALS-akryylimatto.
ACRYL VALS -mallisto on luotu tuomaan ripauksen eleganssia, tyyliä ja arvovaltaa jopa vaatimattomaan huoneeseen. Kauniista kuoseista ja väreistä voi nauttia kodin jäsenet monta vuotta. Kaikki tämä johtuu siitä, että akryyli on yksi parhaista ja kestävimmistä materiaaleista, joista matto voidaan valmistaa.
Akryylimatto on myös paras ratkaisu allergikoille. Synteettiset akryyliharjakset eivät aiheuta allergioita. Tiheät harjakset eivät ime pölyä sisäänsä.
Tämän seurauksena se jää maton pintakerrokseen, ja imurointi riittää ylläpitämään moitteettoman puhtauden. Allergioiden kannalta on myös tärkeää, että punkit, bakteerit, homeet ja sienet eivät kasva akryylikuiduissa.

VALS-akryylimattojen ominaispiirteet:

- Hillityt värit korostavat täydellisesti minkä tahansa sisustuksen eleganssia;
- Akryylikuitujen väri kestää haalistumista myös auringonvalolle altistuneena - matto voidaan sijoittaa mihin tahansa talossa, myös ikkunan lähelle;
- Korkea laatu yhdistettynä materiaalin suureen kestävyyteen ja joustavuuteen tekevät tästä tuotteesta kauniin koristeen moneksi vuodeksi;
- Kaikilla malliston matoilla on OEKO-TEX-sertifikaatti, joka takaa turvallisen koostumuksen;
- Akryylimatot saattavat alussa hieman pölyyntyä - tämä on tämän materiaalin luonnollinen ominaisuus. Vakuutamme kuitenkin, että se ei ole millään tavalla häiritsevää tai haitallista.


Tarkista, miten VALS-malliston akryylimatto muuttaa kotisi!

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook