Matto NAIN Ornamentti, kehys, vintage 7557/51644 beige / sininen

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 8 mm

kokonaispaino: noin 2,60 kg/m2

lankatyyppi: 100% villaa

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

110,44 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

Villamatto NAIN-kokoelmasta - paras valinta vuosiin


Pehmeää, lämmintä ja vaurioita kestävää - tätä villa on. Paras raaka-aine, joka voidaan valita maton valmistukseen. Sen ominaisuuksia on arvostettu satoja vuosia ja sen käyttömukavuus on korvaamatonta.
NAIN-mattomallisto on valmistettu 100 % villasta. Tämän ansiosta olemme saavuttaneet täydellisen tasapainon kaikkien saatavilla olevan ylellisyyden ja maton kestävyyden välillä useiden vuosien ajan.
Villamattoja rakastavat varmasti ihmiset, jotka haluavat elää sopusoinnussa luonnon kanssa. Tämä materiaali on luonnollista alkuperää, täysin biohajoava ja uusiutuva.
Luonnonvillan epätavalliset ominaisuudet yhdistettynä kauniisiin, klassisiin kuvioihin sopivat täydellisesti vintage- ja BOHO-sisustukseen.
Ne luovat upean järjestelyn puisilla huonekaluilla ja korostavat takan lämpöä. NAIN-kokoelman matot ovat paras valinta makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

 
NAIN-matoille ominaiset ominaisuudet:

- Valmistettu 100% luonnonvillamateriaalista. Siksi se on ympäristöystävällinen;
- Tyylikkäät ja kauniit värit yhdessä vintage-kuvion kanssa tuovat paljon eleganssia ja ylellisyyttä mihin tahansa sisustukseen;
- Sillä on OEKO-TEX-sertifikaatti, joka takaa ympäristölle ja ihmisille turvallisen koostumuksen;
- Villalla raaka-aineena on antistaattisia ominaisuuksia ja se on syttymätöntä, mikä tarkoittaa, että se on täysin turvallista käyttää ja matto voidaan sijoittaa jopa lähelle takkaa;
- Villasta valmistettu matto saattaa aluksi pölytellä hieman - tämä on tämän materiaalin luonnollinen ominaisuus. Vakuutamme kuitenkin, että se ei ole millään tavalla häiritsevää tai haitallista.

Tuo vähän ylellisyyttä sisustukseen - villamattojen ansiosta se on mahdollista. Synteettisiin matoihin verrattuna paljon parempi laatu saa kodin jäsenet ilahduttamaan maton mukavuutta ja pehmeyttä useiden vuosien ajan.


Elä sopusoinnussa luonnon kanssa - valitse luonnonmateriaaleja.

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook