Matton lattia CASABLANCA 920 harmaa

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 15 mm

kokonaispaino: noin 2,74 kg/m2

lankatyyppi: 100% polypropeeni

paalun tiheys:: 11 970 pistettä/m2

lattialämmitys: KYLLÄ

tuotantomaa: Belgian

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä
  Ostatko lisää jaksoja? Ilmoita pituudet kommenteissa

Miten käsitellä useamman kappaleen ostoa? Esimerkkejä:
  • Tarvitset 2 kpl. 2,00 juoksumetriä -> tilaat 4,00 juoksumetriä ja ilmoitat tilauksen kommenteissa: 2 kpl. 2,00 juoksumetriä
  • Tarvitset 1,50 juoksumetriä + 6,00 juoksumetriä = 7,50 juoksumetriä -> tilaat 7,50 juoksumetriä, tilauksen kommenteissa ilmoitat 1 kpl - 1,50 juoksumetriä + 1 kpl - 6,00 juoksumetriä.
  • Tarvitset 2 kpl 1 juoksumetriä ja 1 kpl 6,40 juoksumetriä = 8,40 juoksumetriä -> tilaat 8,40 juoksumetriä ja tilauksen kommentteihin merkitset: 2 kpl 1,00 juoksumetriä + 1 kpl 6,40 juoksumetriä.

4,27 € sis. alv

8,53 € sis. alv

Alin hinta 30 päivää ennen alennusta: 8,53 € sis. alv


voit ilmoittaa määrän, esim. 2.15

Lisätiedot

MateriaaliPolypropeeni
MuotoMuut
MalliIlman kuviota

Tiedot

CASABLANCA-matto - paras ratkaisu joka tilanteeseen

Kun etsit täydellistä sisustusta olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen tai jopa toimistoon, kannattaa pysähtyä hetkeksi mattojen kohdalle. Tämäntyyppiset synteettiset tuotteet sopivat erinomaisesti usein käytettyihin tiloihin. Pehmeät, mukavat ja lisäksi erittäin miellyttävät ja lämpimät jalkojen alla. Nämä ovat vain muutamia mattojen monista eduista.

Matto voidaan leikata ja helmailla mihin tahansa kokoon. On myös mahdollista valita ympyrän tai suorakulmion muoto. Näin voit luoda täydellisen räätälöidyn maton olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai jopa keittiöön.

CASABLANCA-matto on luotu käyttäen silmukkanukkakudontatekniikkaa. Tämä tarkoittaa, että hiuksia ei leikata vaan kääritään. Tämän käsittelyn ansiosta matto on erittäin kestävä ja helppo puhdistaa. Pöly ja lika eivät pääse tunkeutumaan maton sisälle, ja siivouksesta tulee paljon nopeampaa ja miellyttävämpää. Tätä ominaisuutta arvostavat myös ihmiset, jotka asuvat lemmikkieläinten kanssa - hiukset eivät enää ole ongelma puhdistaa. CASABLANCA on ihanteellinen tuote myös keittiöön, sillä matala nukka on miellyttävä jalkojen alla ja lika voidaan poistaa kostealla liinalla.

CASABLANCA-maton ominaisuudet:

  • Beigen, kerman taupen ja harmaan sävyt täydentävät kauniisti mitä tahansa sisustusta ja tuovat lisäksi lämpöä ja mukavuutta;
  • Matto voidaan tilata minkä tahansa kokoisena, suorakulmaisena tai pyöreänä. Olemme laatineet valmiita kokoja, mutta tuotteen kokoa on mahdollista myös mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin;
  • Valmistettu 100 % polypropeeniusta, synteettisestä materiaalista, joka on erittäin kestävä ja turvallinen lapsille ja allergikoille;
  • Maton alapuolelle asennettu pehmeä matto vaimentaa äänet täydellisesti;
  • Se sopii erinomaisesti lattialämmitykseen;
  • Sillä on OEKO-TEX-sertifikaatti, joka takaa, että sen koostumus on turvallinen sekä ihmisille että ympäristölle.

Jos siis etsit tuotetta, joka on kaunis, kestävä ja helppo pitää puhtaana - CASABLANCA-matto on luotu juuri sinua varten!

Katso, kuinka paljon se muuttaa sisustustasi!

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Follow us on Facebook