Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Puhdista Näytä

Informacje

Pyöreä

328 tuotetta

 

Yksi asia, joka tekee huoneesta kodikkaan, on matto. Monien eri värien ja kuvioiden ansiosta huoneen voi helposti sisustaa haluamallaan tyylillä. Meillä on laaja valikoima erikokoisia mattoja, jotka on valmistettu luonnon- tai synteettisistä materiaaleista ja joissa on eri korkuinen nukka. Pyöreät matot ovat miel...

 

Yksi asia, joka tekee huoneesta kodikkaan, on matto. Monien eri värien ja kuvioiden ansiosta huoneen voi helposti sisustaa haluamallaan tyylillä. Meillä on laaja valikoima erikokoisia mattoja, jotka on valmistettu luonnon- tai synteettisistä materiaaleista ja joissa on eri korkuinen nukka. Pyöreät matot ovat mielenkiintoinen vaihtoehto - ne ovat hienovarainen, joskus jopa ekstravagantti muoto, joka hyvin valittuna voi sekä herättää huomiota että täydentää sisustusta pehmeästi. Tarjouksestamme löydät tuotteen, joka sopii täydellisesti olemassa olevaan järjestelyyn, mutta myös sellaisen, joka muuttaa sitä dramaattisesti! Tarkista myös kuvastomme - myynti, jossa on saatavilla edullisia malleja aiempien mallistojen matoista!

Valitse täydellinen pyöreä matto sisustukseesi!

Laajennamme jatkuvasti valikoimaamme ja otamme käyttöön uusia malleja, jotta asiakkaillamme on runsaasti valinnanvaraa. Tämä lisää mahdollisuuksia löytää täydellinen pyöreä matto, jolla voit koristella huoneesi haluamallasi tavalla! Saatavilla olevista malleista löytyy useita erikokoisia mattoja. Pienemmät, enintään 100 cm:n pituiset, sopivat kylpyhuoneisiin tai eteisiin. Pyöreät matot, joiden halkaisija on 140 cm tai 160 cm, koristavat olohuoneen tai lastenhuoneen.

Pyöreä matto - Mikä on paras materiaali?

Kun valitset tiettyä tuotetta, kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin, josta se on valmistettu. Myymälässämme on saatavilla muun muassa seuraavia kankaita: villa, polyesteri, polypropeeni. Käytävillä tai sisäänkäynnin läheisyydessä kannattaa valita keinotekoinen materiaali, koska se on pestävissä eikä menetä väriään. Suosituille polyesteri- ja polypropeenimateriaaleille on ominaista niiden kestävyys, ja lisäksi esimerkiksi räsymattojen keinonukka on erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Tämän ansiosta tällainen pörröinen lisävaruste koristaa täydellisesti lattiaa esimerkiksi lastenhuoneessa ja suojaa lapsia kylmältä ja suoralta kosketukselta kovaan maahan. Ne ovat myös kevyitä, joten niitä on helppo siirtää tarpeen mukaan - pyöreä matto voi toimia erillisenä leikkialueena. Keinokankaat sopivat hyvin myös kylpyhuoneeseen - ne ovat imukykyisiä, kuivuvat nopeasti ja ylimääräinen kosteus ei vaikuta nukkamateriaalin laatuun. Luonnonmateriaaleilla on myös useita etuja. Kaikki tuntevat laadukkaan villan tuottaman miellyttävän lämmön. Tällaisesta kankaasta valmistettu pyöreä matto on erittäin kestävä ja kulutusta kestävä. Suuri pyöreä matto, jossa on kaunis selkeä ja värikylläinen väri, ei ole vain hyödyllinen, vaan myös erittäin koristeellinen sisustus, joka lisää tyylikkyyttä.

Tärkeää ei ole vain ulkonäkö!

Kasan korkeus on myös tärkeä puhdistamisen kannalta. Lyhyt nukka on helpompi päivittää, ja kevyempi lika voidaan poistaa jopa kostealla liinalla. Pitkänukkaiset kankaat lisäävät huoneen viihtyisyyttä, ja ne yhdistetään mukavuuteen. Sekä luonnolliset että keinotekoiset materiaalit olisi aika ajoin annettava puhdistusasiantuntijoiden käsiin, jotka voivat oikeilla tuotteilla saada maton näyttämään uudelta ja tuoksumaan ihanalta.

Millainen sisustus sopii pyöreän maton kanssa

Mietitkö, missä huoneessa pyöreä matto toimisi parhaiten? Ei ole olemassa sääntöjä, jotka suosittelevat tai kieltävät pyöreiden lisävarusteiden käytön - kaikki riippuu järjestelystä ja omistajan toiveesta. Valitsemalla tällaisia lisävarusteita voit paitsi täydentää sisustusta, myös tuoda huoneeseen hieman luonnetta. Pyöreä matto on helpointa yhdistää pyöreään huonekaluun. Siksi se sijoitetaan usein sohvapöydän tai penkin alle. Lisävaruste sopii hyvin myös pyöreiden huonekalujen, kuten valaisimien tai puffien kanssa. Joskus riittää, että olohuoneen kalusteissa on soikea viimeistely. Eikö huoneessasi ole pyöreitä elementtejä? Se ei tarkoita, että sinun pitäisi luopua valitsemastasi muodosta. Jos pyöreä matto sopii hyvin sisustukseen, se näyttää hyvältä myös suorakulmaisten tai neliönmuotoisten huonekalujen kanssa, kunhan täydennät sitä lisävarusteilla, jotka säilyttävät ympyrän muodon toistettavuuden, kuten tyynyillä tai peileillä.

Miten käyttää pyöreää mattoa järjestelyssä?

Olohuone on paikka, jossa paitsi kalusteiden harmonia on tärkeää, myös siellä vallitseva ilmasto. Jotkut haluavat sen olevan viihtyisä, kun taas toiset valitsevat minimalismin tai melko ankaran luonteen. Pyöreällä matolla on hyvin pehmeä linja, joten hyvin sijoitettuna se elävöittää sisustusta ja lisää dynaamisuutta. Sen ominaisuuksia voidaan korostaa valitsemalla sopiva väri. Se on myös täydellinen tapa tuoda sisustukseen hieman hulluutta. Tummanvihreät lisävarusteet sopivat hyvin ruskeisiin huonekaluihin, purppuranpunaisia suositellaan harmaisiin huonekaluihin, ja lähes kaikki sävyt sopivat hyvin mustiin huonekaluihin. Jos kaipaat jotain näyttävää ja yksivärinen matto ei ole aivan etsimäsi, tutustu kuviollisiin mattoihimme, joissa on esimerkiksi mielenkiintoisia geometrisia tai itämaisia kuvioita. Myös hapsumatot ja boho-mallit ovat taas muodissa! Koristele minimalistiset sisätilat valkoisella ja kermanvärisellä sävyllä, jotta ne saisivat tyylikkään ilmeen. Makuuhuoneisiin tai lastenhuoneisiin suosittelemme pastellivärejä, jotka tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä. Myös rohkeille on tarjolla vaihtoehto - järjestelyssä voidaan käyttää useita pyöreitä mattoja, esimerkiksi erikokoisia tai -värisiä. Yhdistelmät voivat olla hillittyjä, mutta myös päinvastoin - kontrastisia, erityisesti nykyaikaisissa sisätiloissa.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 328 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 328 tuotteesta

Follow us on Facebook