Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Puhdista Näytä

Informacje

Pyöreät ja soikeat matot

420 tuotetta

 

Saatavilla olevien satojen erilaisten mallien ja kokojen joukosta ei ole helppoa löytää sitä, joka koristaisi huoneesi. Muoti on palaamassa takaisin paitsi vaatteiden myös sisustustrendien osalta, minkä vuoksi soikeat ja pyöreät matot ovat yhä yleisempiä lattioiden koristeluun.

Räätälöity muoto

Pyöreät ja soikeat matot sopivat par...

 

Saatavilla olevien satojen erilaisten mallien ja kokojen joukosta ei ole helppoa löytää sitä, joka koristaisi huoneesi. Muoti on palaamassa takaisin paitsi vaatteiden myös sisustustrendien osalta, minkä vuoksi soikeat ja pyöreät matot ovat yhä yleisempiä lattioiden koristeluun.

Räätälöity muoto

Pyöreät ja soikeat matot sopivat parhaiten tilaan, jossa on jo muita samankaltaisia esineitä. On tärkeää säilyttää ympyrän harmonia, joka antaa dynamiikkaa järjestetylle tilalle. Jos huoneessa on pehmusteita, pyöreitä koristeellisia elementtejä huonekaluissa, valaisimia, peilejä tai sohvapöytä, on hyvin mahdollista, että pyöreä matto täydentää sisustusta täydellisesti.

Laaja valikoima

Tarjouksessamme on useita erilaisia malleja. Pienempiä, jotka sopivat erinomaisesti kylpyhuoneisiin tai eteisiin, sekä suuria ja näyttäviä, jotka koristavat olohuoneet, ruokasalit tai makuuhuoneet. Kun päätät tietyn tyypin valinnasta, kannattaa miettiä tarkkaan paikkaa, jossa sitä käytetään, sillä sen pitäisi määrittää valitun kankaan tyyppi. Jos ostat tuotteen keittiöön tai kylpyhuoneeseen, on parempi valita sellainen, joka kestää hyvin kosteutta. Sama koskee käytävää koristavia mattoja, joissa on usein tarpeen imuroida tai puhdistaa lika. Näihin tehtäviin suosittelemme synteettisiä kuituja, kuten polypropeenia tai polyesteriä. Sisustatko makuuhuoneen, olohuoneen tai lastenhuoneen? Silloin on ehdottomasti parempi keskittyä riittävään lämmöneristykseen ja miellyttävän tuntuiseen kasaan. Tutustu pyöreiden ja soikeiden mattojen valikoimaan, jotka on valmistettu luonnonkankaista, kuten villasta tai juutista, jotka ovat erittäin kestäviä. Vaikka nykyaikaiset keinotekoisten lankojen hankintamenetelmät tekevät niistä laadukkaita ja miellyttävän tuntuisia, luonnonmateriaalit ovat edelleen hyvin suosittuja. Löydät myymälästämme erikokoisia mattoja, pienestä matosta, joka sopii pöydän alle, jossa on kukka huoneen nurkassa, aina suureen, runsaasti koristeltuun pyöreään mattoon, joka sopii puisen ruokapöydän alle ilahduttamaan vieraita ja tekemään sisustuksesta täydellisen.

Miten valita oikea väri?

Oikean koon valintaa rajoittaa usein sen huoneen koko, johon matto on tarkoitettu, mutta värin ja kuvion valinta on erittäin vapaa ja vapaamuotoinen asia. Jos sisustat asuntosi tai talosi tietyllä tyylillä, tiedät usein, mitä sävyä etsit. Valikoimassamme on monia valkoisia, beigejä ja hennon harmaita malleja, jotka antavat sisustuksellesi lämpimän ja miellyttävän tunnelman. Jos haluat voimakkaan ja selkeän värin, joka herättää huomiota tai korostaa huoneen modernia tyyliä, kannattaa panostaa kirkkaisiin väreihin, kuten laivastonsiniseen, punaruskeaan, vihreään tai keltaiseen. Tuotteidemme korkea laatu takaa, että väri ei haalistu eikä fleece menetä tiheyttään ajan myötä. Niille, jotka haluavat rohkeita kontrasteja, meillä on valmiita monivärisiä sommitelmia, joissa yhdistyvät useat värit tai kuviot - voit muuttaa koko sisustuksen yhdellä asusteella!

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun valitset oikean maton kotiisi tai asuntoosi?

Jos aiot ostaa pyöreän tai soikean maton, kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin asioihin, kuten:

- Etsi tietty paikka, jossa voit arvioida, minkä kokoiseen asuntoon sinulla on varaa,

- sovita kuitutyyppi, josta se on valmistettu, olosuhteisiin, joissa sitä käytetään,

- Selvitä, onko joku talossa allerginen, ja valitse turvallisesta kuidusta valmistettu matto,

- Tarkista, onko järjestetyssä huoneessa pyöreitä elementtejä,

- Mieti, mitkä värit sopivat sisustustyyliisi,

- Päätä, minkä korkuisesta fleecestä olet kiinnostunut,

- Selvitä, miten valitsemasi matto puhdistetaan.

Klassinen vai moderni ratkaisu?

Tällä hetkellä sekä keinotekoisesta että luonnonmateriaalista valmistetut pyöreät ja soikeat matot eivät eroa toisistaan erityisen paljon laadultaan. Synteettisistä kuiduista valmistetut ovat yleensä halvempia. Molemmat materiaalit ovat samankaltaisen pehmeitä ja kestävät useita vuosia. Suurin osa matoistamme on peräisin Turkista tai Belgiasta. Jos et osaa päättää, mistä materiaalista haluat mattosi olevan, tutustu saatavilla oleviin kuvioihin ja etsi tuote, joka miellyttää sinua. Loppujen lopuksi matto koristaa tilaa pitkään.

Kun etsit täydellistä mattoa, tutustu myös alennusmyynteihin, joista löydät malleja edulliseen hintaan.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 420 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 420 tuotteesta

Follow us on Facebook