Päällysteet - V%C3%A4ri

 

Kun sisustat kotiasi tai asuntoasi, et useinkaan tiedä, minkä tuotteen valitsisit, jotta se olisi mahdollisimman toimiva. Vakiokokoisten klassisten ratkaisujen lisäksi tarjoamme mattoja ja mattoja metritavarana, jotka voidaan sovittaa täydellisesti tiloihisi. Etsi malli ja malli, josta olet kiinnostunut, ja me valmistamme sinulle sopivan pituuden tilauksesi mukaan. Se on todella helppoa! Tarjoamme toiminnallisia mattoja, jotka ovat kestäviä, tyylikkäitä ja tarkasti viimeisteltyjä! Keskitymme laatuun ja monipuolisuuteen. Kutsumme sinut tutustumaan luetteloon!

Laaja valikoima mattoja

Myymälästämme löydät monia erilaisia malleja, joilla voit sisustaa minkä tahansa huoneen. Tarjolla on muun muassa mattoja: klassisia, kumimattoja (liukastumattomat), sisal-mattoja ja moderneja mattoja. Meillä on myös monia lisävarusteita, kuten liukuestemattoja ja lattiatankoja.

Matto metritavarana - minkä valita?

Jos päätät hankkia maton metritavarana, suoritamme tarkan käsittelyn paikan päällä. Takaamme, että tuotteet ovat uusia. Voit vapaasti yhdistellä mattoja keskenään ja luoda oman yksilöllisen sommitelman. Yhdellä tuotteella voit lisätä sisustukseen ainutlaatuisen luonteen ja muuttaa sen täysin. Laadukas matto tekee sisustuksesta viihtyisämmän. Jos yhdistät oikean värin ja nukkakorkeuden vallitsevaan asetelmaan, voit olla varma, että tuote vain parantaa huoneen ominaisuuksia.

Sovita matto sisustukseen

Tarjolla on paljon kuoseja ja värejä, joten kotiisi sopiva matto on helppo valita. Useimmissa matoissamme yhdistyvät toiminnallisuus ja tyylikäs muotoilu. Mattomme soveltuvat käytettäväksi: makuuhuoneissa, lastenhuoneissa, olohuoneissa, toimistoissa ja vastaanotoilla, keittiöissä ja kylpyhuoneissa, käytävillä ja eteisissä, portaissa, terasseilla ja parvekkeilla (vain ulkokäyttöön soveltuvat matot).

Tarjoamme tuotteitamme aina edulliseen hintaan.

Valitse kuvio ja kangas

Valikoimassamme olevat matot on valmistettu luonnollisista ja keinotekoisista materiaaleista. Löydät mattoja, jotka on valmistettu juuttivillasta, polyesteristä, akryylistä, polyamidista ja monista muista materiaaleista. Kun valitset tietyn langan, varmista, että se sopii huoneesi olosuhteisiin. Kankaan valinta riippuu muun muassa siitä, onko talossa allergioita tai lemmikkejä, ja on myös tärkeää, miten tuote pidetään puhtaana. Valitsemalla maton tai maton, jonka ominaisuudet ovat hyvin lähellä tarpeitasi, varmistat itsellesi tuotteen, joka kestää monta vuotta.

Löydä oikea koko

Maton tai maton koko riippuu pitkälti mieltymyksistäsi. Mattojemme leveys alkaa 50 cm:stä ja voi olla jopa 300 cm.

Värin valitseminen ei ole helppoa

Jos tiedät jo, minkä sävyistä mattoa etsit, voit suodattaa ja nähdä vain ne tuotteet, jotka vastaavat odotuksiasi. Jos et tiedä, millä värillä haluat sisustaa huoneesi, valinta on vaikea, sillä meillä on kaikenlaisia erilaisia kuvioita ja värejä. Kannattaa valita väri, joka sopii kotisi tai asuntosi tyyliin. Jos pidät minimalismista, valitse harmaat ja mustat sävyt. Jos aiot järjestää olohuoneen glamour-tyyliin, valitse runsaita kuoseja, mieluiten eläinaiheisia. Englantilainen ja klassinen tyyli pitää kirkkaista väreistä, jotka näyttävät tyylikkäiltä ja lisäävät tyyliä. Moderniin sisustukseen kannattaa valita voimakas ja rohkea väri, joka elävöittää huonetta ja antaa sille luonnetta. Jos haluat retroilua, tutustu turkkilaisiin mattoihin, jotka muistuttavat 1950- ja 1960-luvuilla muodissa olleita mattoja.

Matot takaisin muotiin

Matot, matot ja kokolattiamatot ovat jälleen muodissa, ja niitä käytetään yhä useammin kodeissa ja asunnoissa, ja hyvä niin, sillä niiden epäilemättä koristeellisen tehtävän lisäksi niillä on myös useita muita tehtäviä:

- suojaa lattiaa vaurioilta, kuten naarmuilta,

- suojaa kylmältä ja eristää hyvin,

- lisää mukavuutta ja viihtyisyyttä huoneeseen,

- vähentää liukkaita pintoja.

Follow us on Facebook