Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Puhdista Näytä

Informacje

Sisal-matot

388 tuotetta

 

Etsitkö mattoja, jotka kestävät pitkään, pitkään? Haluatko esineitä, jotka todella muuttavat huoneesi ulkonäköä? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä kategoriassa verkkokauppamme Dywany Łuszczów tarjoaa ainutlaatuisia jousimattoja, jotka nauttivat vankkum...

 

Etsitkö mattoja, jotka kestävät pitkään, pitkään? Haluatko esineitä, jotka todella muuttavat huoneesi ulkonäköä? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä kategoriassa verkkokauppamme Dywany Łuszczów tarjoaa ainutlaatuisia jousimattoja, jotka nauttivat vankkumatonta suosiota vaativimpienkin asiakkaidemme keskuudessa. Narumattoa kutsutaan myös sisal-matoksi, joten näitä nimityksiä voidaan käyttää vaihdellen. Nimi tulee tietenkin sisalista, joka on kovaa ja kestävää kuitua, jota saadaan erityisestä agave-lajista. Kutsumme teidät lämpimästi tutustumaan ehdotuksiimme. Sisal-matto on investointi, joka kestää vuosia ja johon olet erittäin tyytyväinen.

Jousimatot ja niiden tärkeimmät edut

Olemme jo maininneet, että sisal on kestävyytensä vuoksi erittäin erottuva materiaali. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että siitä valmistetut matot ovat erittäin kestäviä, kestävät vaurioita ja ovat myös käytännöllisiä. Sisal-matot ovat suosittuja myös siksi, että ne ovat täysin likaa kestäviä ja helppo pitää puhtaana. Sisal-matto voidaan imuroida ilman huolta sen rakenteen vahingoittumisesta. Kestävän materiaalin ansiosta tasakudottu matto sopii myös erinomaisesti koteihin ja asuntoihin, joissa on lemmikkejä. Jokainen lemmikkieläinten omistaja imuroi lähes päivittäin, mistä jotkut matot eivät välttämättä selviä. Onneksi johdolliset mallit kestävät tämäntyyppisiä vaurioita. Tasakudotun maton erottaa myös sen tiukka kudos, joka muistuttaa malliltaan maton jalkakäytävää. Voitko kuvitella toimivampaa esinettä? Todennäköisesti ei, minkä vuoksi ne eivät yksinkertaisesti voi puuttua verkkokauppamme tarjonnasta. Koska pyrimme jatkuvasti laajentamaan tarjontaamme, myymälämme asiakkaat voivat nauttia tuotteista, jotka on aina luotu nykyisten trendien pohjalta.

Sisal-matot - mitä malleja löydät?

Vastataksemme vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin olemme ennen kaikkea pyrkineet jäsentämään tarjontaamme siten, että jokainen voi löytää täältä itselleen kiinnostavimman kappaleen. Haaveiletko beigestä narumatosta? Tutustu sitten ajattomaan Cooper-mallistoomme. Löydät joitakin erittäin mielenkiintoisia mattoja, joissa on mosaiikkeja, timantteja ja kaikenlaisia abstrakteja kuvioita, joista on todella vaikea irrottaa silmiään. Vai haluaisitko harmaan tai sinisen vaihtoehdon? Jos näin on, Loft-sarja voi olla mielenkiintoinen kokoelma sinulle. Löydät sekä yksinkertaisia että koristeellisempia kappaleita, joita arvostetaan samalla tavalla niiden upean työn vuoksi. Haluaisitko ostaa uuden värikkään jousimaton? Vastaus odotuksiisi on tietenkin Color-mallisto. Tämän sarjan matot tuovat sisustukseen ainutlaatuisen luonteen, ja arvostat varmasti mielenkiintoisia väriyhdistelmiä, joita on vaikea olla huomaamatta. Etenkin, että Color-mallisto sisältää mielenkiintoisten värien lisäksi myös erittäin vaikuttavia kuvioita. Miten olisi matto, jossa on lehtiä tai upeita koristeita? Olemme varmoja, että riippumatta siitä, minkälainen matto on ostoslistallasi, löydät sellaisen, joka täyttää odotuksesi. Monien eri värien, kuvioiden sekä muotojen ja kokojen ansiosta sisal-matto on loistava ratkaisu sekä perinteisiin että modernimpiin huoneisiin. Sisal-mattoa voidaan käyttää olohuoneessa, makuuhuoneessa, ruokasalissa, mutta myös eteisessä. Mikään ei tietenkään estä sinua valitsemasta useita, täysin erilaisia versioita kerralla ja järjestelemästä niitä haluamiisi huoneisiin. Valitsemalla koristeellisemman kappaleen teet matosta hyvin nopeasti käytännössä huoneen pääkoristeen. On myös syytä mainita, että sisal-matot ovat hyvä vaihtoehto kaikille ihmisille, jotka kärsivät erilaisista allergioista ja yliherkkyyksistä. Näiden antistaattisten ja ympäristön kannalta turvallisten tekstiilien pitäisi olla jokaisessa talossa ja asunnossa.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 388 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 388 tuotteesta

Follow us on Facebook