Villa matto SUPERIOR KIRMAN itämainen, konjakki, beige

Uusi tuote

DYWILAN

▪ paksuus: +/- 8 mm

▪ paino: about 3,70 kg/m2

▪ matteriaali: 100% luonnon villaa

▪ tiheys: 890.400 points/m2

▪ tuotantomaa: Puola

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

577,05 € sis. alv


Huom: Viimeinen tuote varastossa!

Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

SUPERIOR villamatot - ylellinen painos klassiseen tyyliin


Vintage- ja retrotyylit ovat varastaneet miljoonien ihmisten sydämet kaikkialla maailmassa. Klassiset ja ajattomat mallit yhdistettynä tyylikkäisiin väreihin korostavat jokaisen sisustuksen ainutlaatuisuutta.
SUPERIOR-villamattomallisto on kunnianosoitus klassisille malleille. Kauniit ruusukkeet sopivat täydellisesti puukalusteiden kanssa ja luovat klassisen designtyylin. Olohuoneesta tai makuuhuoneesta tulee lähes kuninkaallinen paikka, joka on täynnä ylellisyyttä.
SUPERIOR-matot on valmistettu 100-prosenttisesta villasta. Se on täysin luonnollinen materiaali ja erittäin kestävä. Villamatot eivät menetä kaunista ulkonäköään vuosien kuluessa verrattuna synteettisiin mattoihin, joissa näkyy kulumisen merkkejä muutaman vuoden tai jopa kuukauden kuluttua. Suhteellisesti korkeampaan hintaan villamatot tarjoavat poikkeuksellisen korkeampaa laatua ja pidemmän käyttöiän.
Villahuovat eroavat muista tuotteista siinä, että ne voidaan sijoittaa takan läheisyyteen. Villalla on luontainen ominaisuus olla kehittämättä liekkiä, mutta se sulaa vain, kun se altistuu erittäin korkeille lämpötiloille. Tämä tarkoittaa, että villamattoon putoava hehkuva hiillos ei voi aiheuttaa tulipaloa.

SUPERIOR-matoille on ominaista:


- niiden tuotannossa käytetään 100-prosenttista villaa, joka on pehmeää ja miellyttävän tuntuista materiaalia;
- niiden tyylikkäät ja kauniit värit, jotka yhdistettynä vintage-suunnitteluun tuovat paljon eleganssia ja ylellisyyttä mihin tahansa sisustukseen;
- OEKO-TEX-sertifiointi, joka takaa ympäristölle ja ihmisille turvallisen koostumuksen;
- korkein laatu yhdistettynä sen lujuuteen ja joustavuuteen, mikä tekee tästä tuotteesta kauniin koristeen moniksi vuosiksi;
- Elinkaarensa alussa se saattaa vapauttaa jonkin verran pölyä - tämä on tämän materiaalin luonnollinen ominaisuus. Tästä huolimatta vakuutamme, että se ei ole millään tavalla ärsyttävä tai haitallinen.

SUPERIOR-mattoa valittaessa kannattaa myös muistaa, että villa imee itseensä nestemäistä likaa. Matto on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, mutta se ei ehkä ole yhtä käytännöllinen keittiössä.
Tämä ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että villamatot ovat paras valinta, jos haluat lisätä sisustukseen lämpöä, mukavuutta ja ripauksen ylellisyyttä.


Rakastatko vintage-tyyliä yhtä paljon kuin me? Sitten rakastat varmasti SUPERIOR-malliston mattoja!


Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook