Matto POLONIA Abrash itämainen, kukat vaaleansininen

Uusi tuote

DYWILAN

fleecen korkeus: noin 10 mm

kokonaispaino: noin 3 kg/m2

lankatyyppi: 100% Uuden-Seelannin villa

paalun tiheys: 530.000 pkt/m2

tuotantomaa: Puola

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

411,39 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

POLONIA-malliston villamatot - paras valinta vintage-tyylin ystäville.

Villa on tunnettu hyötyraaka-aineena lähes ihmiskunnan alusta lähtien. Sen ihanat ominaisuudet tekevät siitä parhaan luonnollisen raaka-aineen tekstiilien valmistukseen.

Villa on poikkeuksellisen lämmin ja pehmeä materiaali. Siksi se sopii erinomaisesti huoneisiin, joissa rentoudutaan, ja huoneisiin, jotka ovat kylmempiä ja jotka halutaan pitää lämpiminä. Tällä luonnonmateriaalilla on kuitenkin yksi haittapuoli - se imee nopeasti nestemäistä likaa. Siksi emme suosittele villamattoja keittiöön, vaikka ne sopisivat varmasti kauniisti keittiöön.

POLONIA-mattomallisto on valmistettu 100-prosenttisesta villasta. Luonnollisten ominaisuuksiensa lisäksi villa on erittäin kestävä materiaali, mikä tarkoittaa, että matto säilyy koskemattomana useita vuosia.

Maton ominaisuudet POLONIA:

  • Se on valmistettu 100 % luonnonmateriaalista - villasta. Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen;
  • Tyylikkäät ja kauniit värit yhdistettynä vintage-tyyliseen kuvioon tuovat paljon eleganssia ja ylellisyyttä mihin tahansa sisustukseen;
  • Se on OEKO-TEX-sertifioitu, mikä takaa ympäristölle ja ihmisille turvallisen koostumuksen;
  • Raaka-aineena käytetyllä villalla on anti-elektrostaattisia ominaisuuksia ja se on palamatonta, mikä tarkoittaa, että sen käyttö on täysin turvallista ja matto voidaan asentaa jopa takan läheisyyteen;
  • Villamatto voi aluksi pölyttyä kevyesti - tämä on materiaalin luonnollinen ominaisuus. Vakuutamme kuitenkin, että tämä ei ole millään tavalla häiritsevää tai haitallista.

Korkeampaan hintaan liittyy epäilemättä verrattomasti korkeampi laatu synteettisiin mattoihin verrattuna. Villamatot ovat tuotteita, joista voit nauttia monta vuotta. Ajaton muotoilu korostaa tuotteen ainutlaatuisuutta, ja se sopii helposti lähes mihin tahansa sisustukseen.

Elä sopusoinnussa luonnon kanssa - valitse luonnonmateriaaleja.

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook