Matto NAIN Geometrinen 7706/51955 beige / sininen

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 8 mm

kokonaispaino: noin 2,60 kg/m2

lankatyyppi: 100% villaa

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

102,91 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliVilla
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

NAIN-malliston villamatto - paras valinta vuosiin

Villa on pehmeää, lämmintä ja kestävää - sitä se on. Paras raaka-aine, jonka voit valita mattoosi. Sen ominaisuuksia on arvostettu satojen vuosien ajan, ja sen käyttömukavuus on korvaamaton.

NAIN-mattomallisto on valmistettu 100-prosenttisesta villasta. Tällä tavoin olemme saavuttaneet täydellisen tasapainon kaikkien saatavilla olevan ylellisyyden ja maton kestävyyden välillä monien vuosien ajan.

Villamattoja rakastavat varmasti ihmiset, jotka haluavat elää sopusoinnussa luonnon kanssa. Materiaali on luonnollista alkuperää, täysin biohajoavaa ja uusiutuvaa.

Villan epätavalliset luonnolliset ominaisuudet yhdistettynä kauniisiin, klassisiin kuvioihin sopivat täydellisesti vintage- ja BOHO-tyylisiin sisustuksiin. Ne luovat upean kokonaisuuden puuhuonekalujen kanssa ja korostavat takan lämpöä. NAIN-matot sopivat parhaiten makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin.

Maton ominaisuudet NAIN:

  • Se on valmistettu 100 % luonnonmateriaalista - villasta. Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen;
  • Tyylikkäät ja kauniit värit yhdistettynä vintage-tyyliseen kuvioon tuovat paljon eleganssia ja ylellisyyttä mihin tahansa sisustukseen;
  • Se on OEKO-TEX-sertifioitu, mikä takaa ympäristölle ja ihmisille turvallisen koostumuksen;
  • Raaka-aineena käytetyllä villalla on anti-elektrostaattisia ominaisuuksia ja se on palamatonta, mikä tarkoittaa, että sen käyttö on täysin turvallista ja matto voidaan asentaa jopa takan läheisyyteen;
  • Villamatto voi aluksi pölyttyä kevyesti - tämä on materiaalin luonnollinen ominaisuus. Vakuutamme kuitenkin, että tämä ei ole millään tavalla häiritsevää tai haitallista.

 

Lisää sisustukseesi ripaus ylellisyyttä - villamattojen avulla se on mahdollista erittäin helposti. Synteettisiin mattoihin verrattuna paljon korkeampi laatu tarkoittaa, että kotitaloutesi on iloinen maton mukavuudesta ja pehmeydestä monien vuosien ajan.

Elä sopusoinnussa luonnon kanssa - valitse luonnonmateriaaleja.

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Follow us on Facebook