TEKONURMI ORYZON - Highland

Uusi tuote

paksuus: noin 42 mm

paino: noin 2600 g/m2

lankatyyppi: 65% polyesteri, 35% polypropeeni

tuotantomaa: Belgian

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä
  Ostatko lisää jaksoja? Ilmoita pituudet kommenteissa

Miten käsitellä useamman kappaleen ostoa? Esimerkkejä:
  • Tarvitset 2 kpl. 2,00 juoksumetriä -> tilaat 4,00 juoksumetriä ja ilmoitat tilauksen kommenteissa: 2 kpl. 2,00 juoksumetriä
  • Tarvitset 1,50 juoksumetriä + 6,00 juoksumetriä = 7,50 juoksumetriä -> tilaat 7,50 juoksumetriä, tilauksen kommenteissa ilmoitat 1 kpl - 1,50 juoksumetriä + 1 kpl - 6,00 juoksumetriä.
  • Tarvitset 2 kpl 1 juoksumetriä ja 1 kpl 6,40 juoksumetriä = 8,40 juoksumetriä -> tilaat 8,40 juoksumetriä ja tilauksen kommentteihin merkitset: 2 kpl 1,00 juoksumetriä + 1 kpl 6,40 juoksumetriä.

54,72 € sis. alv


voit ilmoittaa määrän, esim. 2.15

Tiedot

Mietitkö, mitä tehdä nauttiaksesi kauniista nurmikosta ympäri vuoden? Meillä on vastaus!

Ruohoa jäljittelevät lattiapäällysteet ovat yhä suositumpia. Aiemmin urheilukentillä käytetty tekonurmi täydentää nyt monien puolalaisten kodeissa olevia parveke- ja terassijärjestelyjä. Tekonurmea voidaan käyttää monin tavoin paitsi kotona myös lasten leikkipaikoilla, uima-altailla ja puutarhoissa, joita olisi vaikea ylläpitää luonnollisesti. Oikeaa nurmikkoa on paljon vaikeampi ylläpitää - sen lisäksi, että meidän on käytettävä rahaa ruohonleikkureihin ja lannoitteisiin, meidän on käytettävä paljon aikaa sen varmistamiseen, että nurmikko näyttää täydelliseltä. Tekonurmi, ongelma ratkaisee itsensä!

Kaunis ja vihreä ympäri vuoden - nämä ovat tekonurmen suurimmat edut. Se on valmistettu korkealaatuisesta polyesterin ja polypropeenin seoksesta, joten se ei ole vain miellyttävän tuntuinen, vaan myös erittäin kestävä ja säänkestävä. Kesäaikainen rentoutuminen nurmikolla, grillijuhlat ystävien kanssa tai leikkiminen lasten kanssa tällaisessa valmistellussa tilassa on puhdasta nautintoa.

Synteettinen nurmikko on myös paljon turvallisempi ihmisille, jotka kärsivät allergioista päivittäin. Huhtikuusta heinäkuuhun kestävä ajanjakso on todellinen painajainen ruohon siitepölylle allergisille ihmisille. Synteettisen materiaalin valinnan ansiosta jopa ihmiset, joilla on tällaisia ongelmia, voivat viettää aikaa ulkona ilman huolta. Tekonurmi on myös paljon turvallisempi lapsille. Koska siinä käytetään pehmeää ja joustavaa materiaalia, se pehmentää paremmin kaatumista kuin esimerkiksi perinteinen nurmikko.

Synteettisen turpeen ominaisuudet ORYZON:

  • Valmistettu 65 % polyesteristä ja 35 % polypropeenista, mikä tekee ruohosta säänkestävän, mutta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen;
  • Noin 42 mm:n ruohon paksuus on ihanteellinen pehmuste esimerkiksi putoamisen aikana, ja se suojaa maan kylmyyttä vastaan;
  • Saatavilla olevien monien kokojen ansiosta voit luoda unelmiesi rentoutumistilan;
  • Nykyaikaisessa tuotantotekniikassa on käytetty menetelmiä, joiden ansiosta vesi pääsee kulkemaan tuotteen läpi, joten lätäköitä ei muodostu;
  • Erittäin helppo asentaa.

Jos siis haaveilet kauniista tilasta, jossa voit rentoutua, mutta et halua viettää kaikkea vapaa-aikaasi luonnon nurmikon hoitamiseen - tekonurmi on täydellinen ratkaisu sinulle. Yllätä perheesi ja ystäväsi kauniilla nurmikolla myös talvella.

Sztuczna TRAWA ORYZON - Cypress Point

sposób ułożenia - Cypress Point

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Follow us on Facebook