Matto AKRYYLI ELITRA 6656 Abstraktio vintage harmaa / norsunluu

Uusi tuote

paksusti kudottu matto

kokonaispaksuus: noin 12 mm

kokonaispaino: noin 2,5 kg/m2

lankatyyppi: 100% Akryyli

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

203,31 € sis. alv


Huom: Viimeinen tuote varastossa!

Lisätiedot

MateriaaliAkryyli
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

Kauniita ja tyylikkäitä - ELITRA-malliston akryylimattoja.

Ennen täydellisen maton valitsemista sisustukseen jokainen kysyy paljon kysymyksiä. Mikä matto kannattaa valita, jotta se pysyy kauniina monta vuotta? Mikä tuote on paras allergioista kärsiville? Missä tuotteessa yhdistyvät korkea laatu ja kaunis muotoilu? Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on vain yksi - ELITRA-malliston akryylimatto.
Modernien mattojen ELITRA-mallisto on luotu tuomaan ripauksen eleganssia, tyyliä ja arvovaltaa jopa vaatimattomaan huoneeseen. Herkät, erittäin muodikkaat kuviot antavat mille tahansa sisustukselle uudenlaisen luonteen. Akryyli yhtenä parhaista materiaaleista takaa, että tyytyväisyys työn laatuun ja kaunis muotoilu ilahduttavat sekä kodin jäseniä että vieraita.
Akryylimatto on myös paras ratkaisu allergikoille. Synteettiset akryyliharjakset eivät herkistä ja estävät pölyn kertymistä. Tiheään kudotut kuidut ovat erittäin helppoja puhdistaa. Mikä on myös erittäin tärkeää allergioiden kohdalla, akryylin luonnollinen ominaisuus on, että siihen ei kehity pölypunkkeja, bakteereja, hometta tai sieniä.

ELITRA-akryylimattojen ominaispiirteet:

- Hillityt värit korostavat täydellisesti sisustuksen modernia luonnetta ja tuovat sisustukseen eleganssia;
- Akryylikuitujen väri kestää haalistumista myös auringonvalolle altistettuna - matto voidaan sijoittaa mihin tahansa sisätiloihin, myös ikkunan lähelle;
- Valmistuksessa käytetyllä akryylillä on antielektrostaattisia ominaisuuksia - joten maton päällä on erittäin miellyttävää kävellä paljain jaloin tai sukat jalassa;
- Korkea laatu yhdistettynä materiaalin suureen kestävyyteen ja joustavuuteen tekevät tästä tuotteesta kauniin koristeen moneksi vuodeksi;
- Ne toimivat erinomaisesti myös lattialämmitystä käytettäessä - ne pitävät lämpöä pidempään;
- Kaikilla tämän malliston matoilla on OEKO-TEX-sertifikaatti, joka takaa turvallisen koostumuksen;
- Akryylimatot voivat alussa hieman pölyttyä - tämä on materiaalin luonnollinen ominaisuus. Vakuutamme kuitenkin, että se ei ole millään tavalla häiritsevää tai haitallista.

Tee sisustuksestasi kaunis ja tyylikäs vuosiksi! Akryylimatot ovat yhdistelmä korkealaatuista valmistusta, kauniita kuvioita ja turvallista käyttöä.


Rakastuimme ELITRA-malliston akryylimattoihin. Tarkista, kuinka kauniilta ne näyttävät kodissasi!


 

 

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook