Matto moderni TULS 51323 Vintage, rosetti, kehys väri norsunluu / harmaa

Uusi tuote

fleecen korkeus: noin 8 mm

kokonaispaino: noin 2,10 kg/m2

lankatyyppi: Polypropeeni + Polyesteri

Tuottaja: Dywany Łuszczów

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

37,65 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliPolypropeeni + Polyesteri
MuotoSuorakulmainen
MalliMuut mallit

Tiedot

TULS-mattokokoelma - hämmästyttävä yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta modernissa versiossa


Matto on koriste, jota ostetaan usein vuosia. Se on erittäin tärkeä sisustuselementti, sillä kauniin ulkonäön lisäksi siinä on myös monia käytännöllisiä toimintoja. Ei ole epäilystäkään siitä, että matot lämmittävät merkittävästi sisätilaa ja tavallisesti kylmällä lattialla kävelemisestä tulee mukavaa. Lisäksi matto voi merkitä vyöhykkeitä suurissa huoneissa, esim. rentoutumisalue tai kahvialue.
Siksi kannattaa valita matto, joka korostaa sisustuksen luonnetta muotoilullaan ja miellyttää kotitalouden jäsenten ja vieraiden silmiä pitkään. TULS-kokoelman matto on varmasti täydellinen valinta. Koko sarja on tehty hillityissä harmaan sävyissä. Se on erittäin turvallinen ja universaali väri. Se näyttää kauniilta kirjaimellisesti missä tahansa sisustuksessa ja järjestelyssä. Herkät kuviot tuovat lisäksi ripauksen nykyaikaisuutta.

TULS-maton ominaispiirteet:

- Vähäiset harmaan sävyt yhdistettynä moderniin kuvioon täydentävät kauniisti modernia sisustusta;
- Kaksi kuitukorkeutta tekee huoneesta visuaalisesti suuremman;
- Matto on viimeistelty tupsilla - erittäin muodikas asuste, joka lisää järjestelyyn keveyttä;
- Se oli valmistettu polypropeenin ja polyesterin sekoituksesta - erittäin kestävä ja vaivausmateriaaleja kestävä;
- Sillä on ÖKO-TEX-sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että tuote on turvallinen ihmisille ja ympäristölle.
- Se sopii erinomaisesti myös lattialämmityksen käyttöön;

TULS-mallisto on saatavilla klassisten, suorakaiteen muotoisten mattojen muodossa ja mihin tahansa kokoon leikattuina kiskoina - niitä voidaan käyttää myös eteisessä, käytävässä tai keittiössä;
Olohuone, makuuhuone vai eteinen? Päätä itse, mikä kotisi huone saa uuden ilmeen TULS-kokoelman mattojen ansiosta!TULS-mattokokoelma - hämmästyttävä yhdistelmä eleganssia ja mukavuutta modernissa versiossa Matto on koriste, jota ostetaan usein vuosia. Se on erittäin tärkeä sisustuselementti, sillä kauniin ulkonäön lisäksi siinä on myös monia käytännöllisiä toimintoja. Ei ole epäilystäkään siitä, että matot lämmittävät merkittävästi sisätilaa ja tavallisesti kylmällä lattialla kävelemisestä tulee mukavaa. Lisäksi matto voi merkitä vyöhykkeitä suurissa huoneissa, esim. rentoutumisalue tai kahvialue. Siksi kannattaa valita matto, joka korostaa sisustuksen luonnetta muotoilullaan ja miellyttää kotitalouden jäsenten ja vieraiden silmiä pitkään. TULS-kokoelman matto on varmasti täydellinen valinta. Koko sarja on tehty hillityissä harmaan sävyissä. Se on erittäin turvallinen ja universaali väri. Se näyttää kauniilta kirjaimellisesti missä tahansa sisustuksessa ja järjestelyssä. Herkät kuviot tuovat lisäksi ripauksen nykyaikaisuutta. TULS-maton ominaispiirteet: - Vähäiset harmaan sävyt yhdistettynä moderniin kuvioon täydentävät kauniisti modernia sisustusta; - Kaksi kuitukorkeutta tekee huoneesta visuaalisesti suuremman; - Matto on viimeistelty tupsilla - erittäin muodikas asuste, joka lisää järjestelyyn keveyttä; - Se oli valmistettu polypropeenin ja polyesterin sekoituksesta - erittäin kestävä ja vaivausmateriaaleja kestävä; - Sillä on ÖKO-TEX-sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että tuote on turvallinen ihmisille ja ympäristölle. - Se sopii erinomaisesti myös lattialämmityksen käyttöön; TULS-mallisto on saatavilla klassisten, suorakaiteen muotoisten mattojen muodossa ja mihin tahansa kokoon leikattuina kiskoina - niitä voidaan käyttää myös eteisessä, käytävässä tai keittiössä; Olohuone, makuuhuone vai eteinen? Päätä itse, mikä kotisi huone saa uuden ilmeen TULS-kokoelman mattojen ansiosta!

 

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Follow us on Facebook