Matto CASA Ekologinen, EKO SIZAL Boho Kolmiot 2816 kerma / taupe, kierrätetty puuvillamatto

Uusi tuote

kokonaispaksuus: noin 10 mm

kokonaispaino: noin 1,50 kg/m2

lankatyyppi: 100% puuvilla

kierrätetty puuvillamatto

konepestävä 30 asteessa

Tuottaja: Dywany Łuszczów

Tiedot

  toimituskulut alkaen: 24,70 €
  Paketti lähetetään 48h kuluessa
  toimitamme ulkomaille
  30 päivää aikaa palauttaa tavarat
  2 vuoden takuu
  Käteinen maksu toimitushetkellä

20,08 € sis. alv


Lisätiedot

MateriaaliPuuvilla
MuotoSuorakulmainen
MalliGeometria

Tiedot

Ekologinen matto - kierrätyspuuvillaa

Yksi sisustustarvikkeista, jonka tehtävänä on lämmittää tunnelmaa ja ylläpitää estetiikkaa, on matto. Elämäntapamme alkaessa muuttua, valitsemme terveydellemme ja hyvinvoinnillemme parasta, minkä vuoksi yhä useammat valitsevat ekologisen maton, jonka ansiosta ensinnäkin voimme huolehtia ympäristöstä ja toiseksi allergiasta. sairastuntien ei tarvitse huolehtia terveydestään. Erittäin tärkeää on myös se, että voit käyttää sitä missä haluat.

Luonnollinen matto kotiisi

Laadukkaan maton valinnassa kotiisi on monia positiivisia puolia. Ekologisella matolla on monia etuja, jotka kannattaa ottaa huomioon oikean mallin valinnassa. Ensinnäkin ne ovat:

    • matot kierrätyspuuvillasta, joka on ympäristöystävällinen tuote, täydellinen niille, jotka vihaavat keinotekoista jätettä ja rakastavat luontoa;
    • tuotteet, jotka voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa, mikä on erittäin kätevää, koska sinun ei tarvitse huolehtia maton likaantumisesta nopeasti, koska voit päivittää sen milloin tahansa;
    • ulkomatot, joiden avulla voit käyttää niitä parvekkeella tai terassilla. Tuotteemme eivät pelkää muuttuvia sääolosuhteita.

Kierrätyspuuvillasta valmistetut matomme voidaan sijoittaa lähes minne tahansa. Sekä olohuoneessa, olohuoneessa, lastenhuoneessa, makuuhuoneessa ja kirjastossa. Kerman-venäläiset värit luovat sisätiloihin entistä miellyttävämmän ja lämpimämmän tunnelman.

Lisätarvikkeet

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Follow us on Facebook