Suodattimet
Muoto
Materiaali
Malli
Väri
koko
Puhdista Näytä

Mittatilaustyönä tehdyt matot

Informacje

Mittatilaustyönä tehdyt matot

255 tuotetta

 

Vaikka markkinoilla on paljon erilaisia mattoja, joskus voi käydä niin, että mikään tarjolla olevista malleista ei... ei yksinkertaisesti sovi meille. Emme tarkoita tässä esteettisiä syitä, sillä tekstiilejä on niin paljon, että jokaisen pitäisi löytää itselleen j...

 

Vaikka markkinoilla on paljon erilaisia mattoja, joskus voi käydä niin, että mikään tarjolla olevista malleista ei... ei yksinkertaisesti sovi meille. Emme tarkoita tässä esteettisiä syitä, sillä tekstiilejä on niin paljon, että jokaisen pitäisi löytää itselleen jotain kiinnostavaa. Puhumme tietysti koosta, koska joskus on vaikea ennustaa, mikä, hyvin ominainen koko kiinnostaisi asiakasta. Tästä syystä tarjoamme tässä kategoriassa räätälöityjä mattoja, jotka voivat olla loistava ratkaisu, kun etsit tiettyä kokoa. Haluatko hyvin pienen vai päinvastoin.... valtava malli? Valitse nyt unelmiesi mittatilausmatto ja nauti upeasta ammattitaidosta. Me Dywany Łuszczówissa todistamme, että toisin kuin ehkä luulet, täydellisen kokolattiamaton ostamiseen ei tarvitse käyttää paljon aikaa sen etsimiseen, eikä sen tarvitse olla kovin kallista.

Mittatilausmatot - miksi valita ne?

On sanomattakin selvää, että yleisimmin saatavilla olevat ja suosituimmat mattokoot täyttävät yleensä odotuksemme monien huoneiden suunnittelussa. On kuitenkin kiistatonta, että on hyvin mahdollista, että haluamme maton mitat, jotka ... on vaikea ostaa. Siksi löydät täältä erilaisia tekstiilimalleja, joiden mitat voidaan mukauttaa juuri sinun tarpeisiisi. Kun valitset räätälöidyn maton, voit olla varma, että se sopii täydellisesti tilaan. Kaikki kiitos siitä, että myymälässämme olemme laatineet ratkaisun, jonka avulla asiakkaat voivat säätää haluamansa maton kokoa ja muotoa. Tämä tapahtuu asiakkaan luoman erityisen mallin avulla, joka on yksinkertaisesti piirros asiakkaan haluamasta versiosta. Tämä on kätevä ratkaisu, sillä voimme vaikuttaa valitsemamme mattovaihtoehdon lopulliseen ulkonäköön, mikä tietenkin auttaa välttämään pettymyksiä. Ei ole harvinaista, että moni meistä joutuu tilanteeseen, jossa ostamamme matto oli hieman liian pitkä tai liian lyhyt..... Valitsemalla mittatilaustyönä valmistetun maton, näin ei varmasti tapahdu. Mukautettuja mattoja voi ostaa mihin tahansa huoneeseen talossasi tai asunnossasi. Jos sisustat olohuoneen, makuuhuoneen, lastenhuoneen tai eteisen ja haluat maton, joka sopii täydellisesti, valitse mittatilausmatto.

Mitä muuta mittatilausmatoillemme on ominaista?

Olemme maininneet monta kertaa, että ensisijainen tavoitteemme on tarjota tuotteita, jotka tekevät vaikutuksen korkealla laadullaan. Tämä ei tietenkään eroa mittatilaustyönä valmistettujen mattojemme kohdalla, sillä niiden valmistuksessa on kiinnitetty vielä enemmän huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Olemme tietoisia siitä, että liian lyhyt tai liian pitkä matto voi vaikuttaa kielteisesti lopulliseen suunnitteluun, kun on kyse tilan sisustamisesta. Jos siis tilaat meiltä 144x132- tai 267x210-kokoisen maton, voit olla varma, että saat juuri tällaisen maton. Toinen mattojemme etu on tietenkin niiden suuri toimivuus ja kaunis viimeistely. Mallit, joita voit ostaa Dywany Łuszczówista, palvelevat sinua hyvin ja samalla niistä tulee nopeasti todellinen sisustuksen koriste sisätiloihin, joihin ne sijoitetaan. Mittatilaustyönä tehdystä matosta voi usein tulla hyvin nopeasti sen tilan pääkoriste, johon se on sijoitettu - tämä pätee erityisesti erityisen suuriin tekstiileihin. Kaikki myymämme matot ovat upouusia ja käyttämättömiä. Asiakkaidemme pyynnöstä tilattujen tavaroiden osalta tilaukset toteutetaan ostajien yksilöllisten pyyntöjen ja toiveiden mukaisesti.

Kannustamme teitä jälleen kerran tutustumaan ehdotuksiin, jotka olemme laatineet tähän luokkaan. Takaamme, että mattosi voi olla juuri sen kokoinen kuin haluat. Takaamme, että mattosi voi olla juuri sen kokoinen kuin haluat, eikä sinun tarvitse pelätä, että se vaikuttaa sen ulkonäköön tai laatuun millään tavalla. Meiltä ostamasi tekstiilit kestävät todella pitkään ja ne on helppo pitää puhtaana ja yksinkertaisesti... ...erittäin mukava. Suurin osa matoistamme voidaan helposti pestä ja imuroida kotona, joten niitä ei tarvitse viedä erikoispesulaan. Haaveiletko sinisen sävyisestä pyöreästä matosta, joka on erittäin ainutlaatuisen kokoinen? Vai haluatko eteiseen hillityn ruskean mallin, joka peittää upeasti käytännössä koko lattian? Hyödynnä tarjouksemme ja nauti matoista, jotka ovat vastaus vaativimpien asiakkaidemme tarpeisiin. Toivotamme sinulle menestyksekästä ostokokemusta.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 48 / 255 tuotteesta
Näytetään 1 - 48 / 255 tuotteesta

Follow us on Facebook